Kι επισήμως...Κυψέλη!

Με επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μετακόμιση της ομάδας στην Κυψέλη, υπογραμμίζει την καθοριστική παρέμβαση του Αχιλλέα Μακρόπουλου και καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τους «πράσινους» στη μάχη που δίνουν για παραμονή...
Όπως είχαμε γράψει και χθες, η ανδρική ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού μετακομίζει για τα εναπομείναντα τρία εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος στην Κυψέλη, με την ελπίδα να παίξει και τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος εκεί. Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ως προς το θέμα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη από την αρχή της σεζόν προσπαθούσε τη μεταφορά της έδρας του τμήματος βόλεϊ αντρών στο κλειστό της Κυψέλης προκειμένου η ομάδα να έχει τη στήριξη των φιλάθλων της σε κάθε αγωνιστική.

Μετά από πολλές προσπάθειες και με την έντονη παρέμβαση του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου η συμφωνία ευοδώθηκε και το Τριφύλλι θα δώσει τους εναπομείναντες εντός έδρας κρίσιμους αγώνες στην Κυψέλη.

Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την ομάδα, να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει στο Τριφύλλι δύναμη να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο, παραμένοντας στη μεγάλη κατηγορία».
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreenZone