Kρατάει Κάρι

Οι ώριμες εμφανίσεις του Ραμέλ Κάρι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον κρατούν στο Ο.Α.Κ.Α. και την επόμενη περίοδο, μετά από εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Παναθηναϊκός, παράλληλα με τη μεταγραφική του ενίσχυση, «τρέχει» και τις ανανεώσεις του ρόστερ του, μετά από τις εισηγήσεις του Αργύρη Πεδουλάκη.

Την ώρα που, από στιγμή σε στιγμή, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές των Βλαδίμηρου
Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά στο Τριφύλλι, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ραμέλ Κάρι στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη».

Από τη στιγμή που ήρθε ο αμερικανός γκαρντ στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» έκαναν ένα 8-0 σερί νίκες, «σκουπίζοντας» όλους τους αντιπάλους που βρήκαν στο διάβα τους μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κάρι έδεσε την περιφέρεια του Τριφυλλιού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ώριμες και ουσιαστικές, βοηθώντας σε επίθεση και άμυνα. Παράλληλα, όλοι στην ομάδα έχουν να λένε για τον καταπληκτικό του χαρακτήρα και τους χαμηλούς τόνους που κρατά, γεγονός που τον κάνει κομμάτι της «πράσινης» οικογένειας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει οριστική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ούτως ώστε να συζητηθούν οι όροι του συμβολαίου και να δούμε αν θα επέλθει συμφωνία. Ο Κάρι, πάντως, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δείχνει ευτυχισμένος στην Αθήνα και τυχερός που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι, τονίζοντας την επιθυμία του να παραμείνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα