«Να προστατεύσουμε την έδρα μας»

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος και ετοιμάζεται το Σάββατο στις 12:15 μ.μ., να υποδεχτεί τον Αθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών...

Μεγάλη μέρα για το Τριφύλλι, αλλά και για το γυναικείο μπάσκετ γενικότερα, είναι το Σάββατο (16/02) αφού ο Τάφος του Ινδού θα φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι της Α1. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αθηναϊκό στις 12:15, έχοντας στόχο να παραμείνει στην κορυφή
του πρωταθλήματος και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην κυριολεξία στον «πράσινο» τόπο λατρείας, που θα κατακλειστεί από νωρίς από φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης από την κρατική τηλεόραση, όπως ανακοινώθηκε.

Προτεραιότητα στα διαρκείας!

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, το εκδοτήριο θα ανοίξει στις 10.30 π.μ. Προτεραιότητα μέχρι τις 11.30 π.μ θα έχουν οι κάρτες διαρκείας και στη συνέχεια θα μπαίνουν στον Τάφο του Ινδού, όσοι έχουν προλάβει να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα. Επειδή αναμένεται μαζική προσέλευση του Παναθηναϊκού κόσμου, θα διατεθούν τόσα εισιτήρια, ώστε μαζί με τα διαρκείας να επιτευχθεί η συμπλήρωση χωρητικότητας του μέγιστου αριθμού θεατών.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα, ενώ με δηλώσεις του στο panathinaikos1908.gr, ο έφορος της ομάδος Ηλίας Μιχαλαριάς τόνισε την αισιοδοξία του για την αυριανή μέτρηση, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα μέσα σε κόσμια πλαίσια, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα στον Τάφο του Ινδού.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολο αφού απέναντι μας είναι ο Αθηναϊκός, μία ομάδα που έχει τη δική της ιστορία στο Ελληνικό Γυναικείο μπάσκετ. Από πλευρά μας έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στις αθλήτριες και τους προπονητές του συλλόγου μας και με τη βοήθεια των εκπληκτικών οπαδών μας είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Μιχαλαριάς ενώ ευχήθηκε το ματς να αποτελέσει ορόσημο για το γυναικείο μπάσκετ:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε ένα γεμάτο Τάφο του Ινδού και θα μεταδοθεί (έστω και το δεύτερο ημίχρονο) από τη δημόσια τηλεόραση. Ωστόσο, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αύριο γι’αυτό και όλοι μας πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας για τους πολύ σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν. Είμαστε βέβαιοι, πως ο αυριανός αγώνας θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία του Ελληνικού Γυναικείου μπάσκετ και του Παναθηναϊκού».
Keywords
Τυχαία Θέματα