Παιχνίδι αναμονής με Φώτση

O Aντώνης Φώτσης τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και χαρίζει το υπόλοιπο του συμβολαίου του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για να έρθει τώρα στους «πράσινους»...

Ο Αντώνης Φώτσης έχει έλθει σε πλήρη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την αμοιβή του και τη διάρκεια του συμβολαίου και κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψει στο Ο.Α.Κ.Α.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Πράσινη», μόλις γνωστοποιήθηκε ότι η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο ψάχνει άλλον πάουερ φόργουορντ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να «κλείσει» τον Φώτση, για την άμεση ενσωμάτωσή του στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Ο Σέρτζιο
Σκαριόλο ζήτησε την αλλαγή του έλληνα παίκτη με άλλον πάουερ φόργουορντ, αλλά μόλις οι Ιταλοί ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, άλλαξαν γνώμη και τον ενημέρωσαν πως τον υπολογίζουν κανονικά για την συνέχεια της σαιζόν.

Είναι προφανές ότι η Αρμάνι θέλει να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από ενδεχόμενη μετακίνηση του Φώτση στο Τριφύλλι. Ο ίδιος ο παίχτης τους ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να πάρει όλο το συμβόλαιό του, παρά μόνο τα δεδουλευμένα του, κάτι που εξετάζεται θετικά από την ιταλική ομάδα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ορθά, δεν πρόκειται να εμπλακεί σε καμία διαπραγμάτευση ή συζήτηση με την Αρμάνι. Έτσι οι «πράσινοι» και ο παίχτης αναμένουν την οριστική απόφαση της ομάδας του Μιλάνου για να γνωρίζουν εάν η σπουδαία αυτή μεταγραφή ολοκληρωθεί τώρα ή το καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα