Χάνει και τον Σισοκό

Τον κορυφαίο του ξένο φαίνεται πως χάνει ο Παναθηναϊκός, αφού η Βόλφσμπουργκ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με σύλλογο του εξωτερικού για την πώλησή του.
Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, ο Ιμπραΐμ Σισοκό αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, καθώς η Βόλφσμπουργκ φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με ομάδα εκτός Ελλάδας για την πώλησή του.

Ο ιβοριανός μεσοεπιθετικός ήταν ο ποιοτικότερος
ξένος των «πράσινων», ο οποίος ήρθε μετά από εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Σισοκό αγωνιζόταν στο Τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού και παρότι ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον κρατήσει, τα οικονομικά του δεδομένα δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ για αγορά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν πριν από λίγες ημέρες από τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας ότι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με ομάδα εκτός Ελλάδας για την πώλησή του.

Έτσι, ο Ιβοριανός διάγει τις τελευταίες του ημέρες στον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα