Αυτοκράτορας εναντίον βασίλισσας

Ο αυτοκράτορας Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:00 τη βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Μέσα οι Διαμαντίδης και Ματσιούλις. Βραβεύεται ο Κώστας Μουρούζης...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (25/01, 21:00, Nova3) τη Ρεάλ Μαδρίτης, με 14 ευρωπαϊκά να κοντράρονται στο παρκέ.

Το Τριφύλλι είχε αντιμετωπίσει
και τον Νοέμβρη τη «βασίλισσα» στο Ο.Α.Κ.Α., κερδίζοντάς την με το άνετο 79-68 για τη regular season της Ευρωλίγκας. Τώρα, θα την αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική του top-16 και θέλει μόνο την νίκη για να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βρίσκεται κανονικά σήμερα στο παρκέ, μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, όπου αποχώρησε με διάστρεμμα. Ομοίως και ο Γιόνας Ματσιούλις θα είναι στην αποστολή, παρότι οι ενοχλήσεις στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει. Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα κάνει ένεση στον λιθουανό φόργουορντ λίγη ώρα πριν τον αγώνα

Ο κόσμος του Τριφυλλιού αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μία φορά τον έκτο παίχτη της ομάδας και να σπρώξει τους «πράσινους» σε μία σπουδαία νίκη. Παρά την απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αισιοδοξούν ότι θα βρεθούν πάνω από 13.000 φίλαθλοι στο σημερινό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α.

Η διοίκηση της ομάδας έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις. Στα PAO shops του γηπέδου θα διατίθεται και το ακριβές αντίγραφο της φανέλας του Tριφυλλιού με όλες τις ευρωπαϊκές λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Ευρωλίγκα. Παράλληλα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Κώστας Μουρούζης για την προσφορά του στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα