Ακόμα να «τελειώσει» από τη Συμμαχία ο Βερβεσός;

Δηλώσεις σοκ από τον Βερβεσό – μπηχτές για Πατέρα από τον πρώην νομικό της ΕΠΟ την εποχή Γκαγκάτση και φερόμενο ως δικηγόρο του Κόκκαλη…«Υπηρέτησα το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις καλύτερες διοικήσεις» ισχυρίζεται ο πρώην νομικός της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ την εποχή Γκαγκάτση. Ο Δημήτρης Βερβεσός της Παναθηναϊκής Συμμαχίας άφησε ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ
υπονοούμενα για διαιτησίες υπέρ του Παναθηναϊκού, ισχυριζόμενος πως κακώς οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται, αφού και αυτοί στο παρελθόν έχουν ευνοηθεί.

Καλό θα ήταν πριν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την παραίτηση του Δημήτρη Βερβεσού, γιατί δε νοείται να μην συμβεί κάτι τέτοιο, να μάθουμε ποιους εννοεί το ιδρυτικό στέλεχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Να προσθέσουμε ακόμα πως ο Δημήτρης Βερβεσός φέρεται πως στο παρελθόν υπήρξε και δικηγόρος του Σωκράτη και της Ελένη Κόκκαλη. Κάτι που ξέχασε να αναφέρει στο βιογραφικό του, ως υποψήφιος για τις εκλογές της Συμμαχίας. Φυσικά, δεν ξέχασε να αναφέρει πως είναι ο νομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση Σισέ – Μαρινάκη, γράφοντας όμως ανορθόγραφα το όνομα του πρώην επιθετικού του Τριφυλλιού.

ΥΓ1. Αλήθεια τι είχε καταθέσει ο Δημήτρης Βερβεσός στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Ευθυμιάδη;

ΥΓ2. Τονίζουμε ξανά πως δεν νοείται, για κανέναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού, η μη «παραίτηση» του Βερβεσού από την Συμμαχία και απομάκρυνσή του από τον Σύλλογο, αφού πρώτα βέβαια ξεκαθαρίσει τι και ποιους εννοεί με τις δηλώσεις του.
Keywords
Αναζητήσεις
βερβεσος δημητρης, βερβεσοσ δημητρησ
Τυχαία Θέματα