Απ’ την Πόλη έρχομαι…

Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τoν φανερά ανέτοιμο και ασύνδετο -προς το παρόν- Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 73-64 από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ...
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, δεν έβγαλε ποτέ στο παρκέ το καλό του πρόσωπα, έκανε 23 λάθη και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Πιανιτζιάνι να πανηγυρίσει τη νίκη εις βάρος του με 73-64.

Οι «πράσινοι» έδωσαν
το τρίτο δύσκολο ματς της χρονιάς, μετά από αυτά με Ρεάλ και ΟΣΦΠ, και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν ούτε στο αμυντικό, ούτε στο επιθετικό κομμάτι.

Τα λάθη διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο, επιθετικά η ομάδα έδειχνε να πασχίζει, δεν μπορούσε να βγάλει αυτοματισμούς, το πικ ν’ ροκ αγνοείται και οι παίκτες δείχνουν -προς το παρόν- ως χαμένες, ασύνδετες μονάδες στο παρκέ.

Ο Σχορτσιανίτης σκόραρε μόνο με βολές, ο Διαμαντίδης αν συνεχίσει να μην παίρνει ανάσες στα «μεγάλα» παιχνίδια θα βγάλει και τραυματισμούς και θα κάνει και εμφανίσεις με μεγάλα ποσοστά στα λάθη, ο Ούκιτς προσπαθεί να παίξει μπάσκετ που δεν «κολλάει» στην ομαδική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στη δύσκολη συνέχεια το Τριφύλλι.

Σίγουρα είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, είναι δεδομένο πως υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, όμως εμφανίσεις όπως η σημερινή είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού να παρακολουθεί.
Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα