Αυτό θα πει... λαϊκή βάση!

«Και τον Τσίμα, και τον Τσίμα»! Η ατάκα που έκλεψε την παράσταση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι… «φυτευτοί».
Επικυρώθηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ η απόφαση να συρρικνωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε 11μελές. Τα μέλη είναι οι Αλαφούζος, Μακρόπουλος, Παναγόπουλος, Παναγιωτίδης, Λουκάκος, Παπαδόπουλος, Σωπήλης, Κωνσταντίνου, Ηρειώτης, Γούναρης, Καρανάσος.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα Δ.Σ. που με εξαίρεση τους Μακρόπουλο και Καρανάσο απαρτίζεται από πρόσωπα που συγκλίνουν
προς την πλευρά Αλαφούζου, αλλά και αρκετούς που θυμίζουν πως η «αποβαρδινογιαννοποίηση» ήταν άλλη μία δέσμευση που έμεινε στα λόγια.

Β’ αντιπρόεδρος παραμένει ο Χρήστος Παναγόπουλος, το πρόσωπο δηλαδή που «μαυρίστηκε» στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

(Είπαμε… λαϊκή βάση, αποφασίζει ο κόσμος, κλπ)

«Να βάλουμε και τον κ. Τσίμα. Βέβαια τον έψαχνα στο τηλέφωνο και δεν τον βρήκα για να επιβεβαιώσω εάν θέλει να μπει. Α, ξέχασα τον κ. Παναγιωτίδη. Θα μπει αυτός και τον κ. Τσίμα ας τον βάλουμε αναπληρωματικό γιατί μπορεί να θέλει», ειπώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Παύλος Τσίμας, ιδρυτικό στέλεχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ («φυτευτός» και αυτός) να σημειώσουμε πως δεν είχε βάλει καν υποψηφιότητα στις εκλογές του Σωματείου που κατέχει την πλειοψηφία των «πράσινων» μετοχών…

Σχετικά με τον τρόπο που θα διοικείται ο νέος Παναθηναϊκός (είναι τριετές το Συμβούλιο, χωρίς να ορίζουν πλέον εκπροσώπους οι μέτοχοι, αλλά τα μέλη θα εκλέγονται από τις Γ.Σ.) πιθανότατα αντανακλάται στην ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου:

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, πλην μίας μειοψηφίας, δεν έβαλαν χρήματα ενώ κάποιοι μαζέψαμε 4 εκατ. ευρώ (σ.σ. κάποιοι άγνωστοι, να υπενθυμίσουμε εμείς - διαφάνεια πάνω απ' όλα) χωρίς να έχουμε μετοχές. Δεν μπορεί ο λαός να απαιτεί τα πάντα χωρίς να εισφέρει».

Για τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού, άλλωστε, πάντα έφταιγαν οι άλλοι, είτε αυτοί ήταν οπαδοί είτε παίκτες είτε προπονητές. Το είχαμε μάθει το ποίημα τόσα χρόνια επί Βαρδινογιάννη, εμπεδώσαμε και χθες (22/4 2013) πως τελικά έχουν αλλάξει ελάχιστα πράγματα. Ειδικά όσον αφορά τη νοοτροπία όσων διοικούν.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η κυρία Μπαλωμένου, η οποία απέδειξε πως πράγματι οι άνθρωποι που κρατούν το τιμόνι του Παναθηναϊκού δεν έχουν απολύτως καμία συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το Τριφύλλι, ούτε του μεγέθους του Συλλόγου και του οργανωμένου του κόσμου. Τι είπε; Πως σκοπός είναι να γίνουν 13 τα μέλη του Δ.Σ. προς τιμήν της Θύρας 13!
Keywords
Τυχαία Θέματα