Χρήστος Παναγόπουλος: Το τέλος της λαϊκής βάσης

Λαϊκή βάση Παναθηναϊκού: Πείτε μου τι θέλετε, αλλά θα κάνω ό,τι επιθυμώ εγώ...
Ως το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου παρουσιάζεται στα ρεπορτάζ του Τύπου ο Χρήστος Παναγόπουλος. Αλήθεια τον είχε δει ποτέ κανείς σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Τριφυλλιού πριν σχηματιστεί η Παναθηναϊκή Συμμαχία;

Το πρόσωπο που προέβλεψε την αγωνιστική διάλυση του Παναθηναϊκού και έπεσε μέσα (λογικό,
αφού -και- αυτός διοικεί… κάτι παραπάνω θα ήξερε) «φυτεύτηκε» από τον Γιάννη Αλαφούζο στη θέση του αντιπροέδρου και παραμένει εκεί, ο κόσμος να χαλάσει.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σχηματίστηκε για να μπορέσει να ενώσει τον κόσμο του Τριφυλλιού. Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν υπήρξε λαϊκή βάση. Τουλάχιστον, όπως θα έπρεπε να είναι, βάσει των αρχικών εξαγγελιών.

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο Σωματείο. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έριξε στην τελευταία Γ.Σ. ευθέως ευθύνες στους φιλάθλους που δεν στήριξαν (!!!) -χωρίς να τον νοιάζει που η ‘Συμμαχία είναι που απέτυχε να τους φέρει κοντά της- όμως και ο ίδιος ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ούτε καν τους λίγους που γράφτηκαν μέλη και ούτε τους ακόμα λιγότερους που εξέλεξαν με την ψήφο τους τη διοίκηση του Σωματείου.

Γιατί -το λιγότερο- ως έλλειψη σεβασμού μπορεί να χαρακτηριστεί η αδιαφορία του προέδρου της ΠΑΕ και της Συμμαχίας, μπροστά στα «θέλω» της φίλαθλης κοινότητας και των μελών.

(Παρόμοια περίπτωση με τον Παναγόπουλο είναι και αυτή του Νταμπίζα, όμως είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με τον αντιπρόεδρο)

Στις εκλογές του 2012 ο Χρήστος Παναγόπουλος «μαυρίστηκε». Δεν τον ψήφισαν παρά ελάχιστοι και έτσι αρκέστηκε με τη θέση του αναπληρωματικού μέλους.

Το ίδιο πρόσωπο θα παραμείνει (ακόμα και μετά την αποτυχημένη σεζόν 2012-13, αποτέλεσμα και δικών του χειρισμών), αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Και φυσικά δεν πρόκειται απλώς για έναν τιμητικό τίτλο, αλλά για έναν ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου από τα χέρια του θα περνούν από τα οικονομικά, μέχρι τα διοικητικά και τα παρασκηνιακά θέματα του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ. Οι κινήσεις, οι πράξεις των διοικούντων, ίσως εξηγούν τον λόγο που το καταστατικό προβλέπει διοίκηση διάρκειας τριών ετών. Είναι αντιληπτό στον οποιοδήποτε πως αν είχαμε και φέτος εκλογές, θα έπρεπε να ανακαλυφθεί… νέος Φερέιρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα