Διακρίσεις για τα «πράσινα» πετάλια στο Άστρος Κυνουρίας

Με μετάλλια και κύπελλα γύρισαν από την Πελοπόνησο οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού που πήραν μέρος στους αγώνες του Κυπέλλου της ΠΕΠΑ...
Με τον όγδοο αγώνα του κυπέλλου της ΠΕΠΑ και με μία μεταγραφή ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού μετά τη θερινή διακοπή.

Ο αγώνας αντοχής διοργανώθηκε την Κυριακή
2/9 με αφετηρία την παραλία Άστρος Κυνουρίας και επιστροφή στο παράλιο Άστρος. H συνολική διαδρομή είναι 100 χιλιόμετρα, και πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα αντοχής για το κύπελλο της ΠΕΠΑ, ενώ είχε και τον χαρακτήρια πρόκρισης για την 24η Σπαρτακιάδα.

Οι ποδηλάτες στον αγώνα αυτό έτρεξαν με μαύρη κορδέλα στα ποδήλατα, σε ένδειξη πένθους για τον αδικοχαμένο αθλητή Νίκο Κωστέα, που έχασε τη ζωή του στον Γύρο Β. Εύβοιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός συμμετείχε με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα. Στην κατηγορία Μάστερς Β' ο Ματτίας Κριπέλ κατέλαβε την 1η θέση και ο Δημήτρης Ασυμομύτης ήταν 2ος. Στην κατηγορία Μάστερς Δ' ο αειθαλής Θανάσης Περίδης τερμάτισε 4ος και ο Δημήτρης Πούλιος 23ος στην Μάστερς Α'.

Στα νέα του συλλόγου να προσθέσουμε πως αποκτήθηκε για την κατηγορία ανδρών ο Κωνσταντίνος Κακούρης. Θυμίζουμε ότι λίγο καιρό πριν είχε προηγηθεί και ο ερχομός του Μπάμπη Μπαλκαμπάση στην κατηορία Μάστερς.
ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα