Διαρρέουν τα πρώτα ονόματα του «Σωματείου»

Από ονόματα καλά πάει το σχέδιο Αλαφούζου. Για τα υπόλοιπα αναμένεται η παρουσίαση του πλάνου την Πέμπτη... Μία ημέρα πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις, αρχίζουν να διαρρέουν τα πρώτα ονόματα που θα λάβουν μέρος ως «ιδρυτικά μέλη» του «σωματείου φίλων του Παναθηναϊκού», σύμφωνα με το σχέδιο Γιάννη Αλαφούζου.

Τα πρώτα τρία εκατομμύρια φέρεται πως έχουν βρεθεί, ενώ υπολογίζονται ότι στα «πράσινα» ταμεία μπορούν να μπουν άλλα πέντε εκατ. μέσα στον επόμενο μήνα, από χορηγίες και τηλεοπτικά συμβόλαια.

Ο αριθμός που μπορεί να μαζευτεί αρχικά ίσως να φτάσει και τα 10
εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μπορέσουν να εξοφλήσουν τα χρέη της ΠΑΕ και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί ο σκόπελος της UEFA.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, μερικοί από αυτούς που θα αποτελέσουν τα ιδρυτικά μέλη θα είναι οι: Αδαμάντιος Πολέμης, Λεωνίδας Πολέμης, Θεόδωρος Βασιλάκης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Λιάννα Κανέλλη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Βερβέσος, ενώ γίνονται και επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνική Τράπεζας, Απόστολο Ταμβακάκη και τον Πρόεδρο του ΔΣΑ Δ. Παξινό.

Ταυτόχρονα, θα γίνουν προσπάθειες για να αναλάβει χρέη προέδρου ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ φημολογείται πως θα συμμετάσχει ως «δυνατό όνομα» και κάποιος παλαίμαχος που θα συνδράμει με τον Γόντικα στα άμεσα θέματα της ομάδας.

Σήμερα το πρωί αναμένεται και το ραντεβού ο Αλαφούζος με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τον τελευταίο να φέρεται να είναι θετικά διακείμενος στο πλάνο Αλαφούζου και, αν τελικά επέλθει η συμφωνία και υπάρξει νέο Δ.Σ., τότε, στα τρία εξασφαλισμένα εκατομμύρια που έχει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, θα προστεθούν άλλα 1,7 εκατομμύρια Ευρώ από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου, τα οποία αντιστοιχούν στο ποσοστό που του αναλογεί στην Α.Μ.Κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα