Δικαστική μάχη με φόντο τον Παναθηναϊκό

Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, με διάθεση από τον πρώτο για πολλές αποκαλύψεις.
Την Πέμπτη 30/5, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση των αγωγών ανάμεσα σε Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του Παναθηναϊκού
σκοπεύει να κάνει πολλές αποκαλύψεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, και φημολογείται πως θα βγάλει στο φως στοιχεία που ήταν κρυμμένα μέχρι σήμερα.

Αναμένεται να αποκαλυφθούν οι επιστολές που αντάλλασσαν τα πρώτα χρόνια της πολυμετοχικότητας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Νικόλας Πατέρας, αλλά και στοιχεία που είναι πιθανόν να «καίνε» την οικογένεια σχετικά με την Παιανία.

Ακόμα, φέρεται πως θα έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα που συνέβησαν από το 2008 και έπειτα και είχαν ως αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα η πολυτοχικότητα.

Οι αγωγές και από τις δύο πλευρές είναι για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητάει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ και ο Ανδρέας Βγενόπουλος το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον Τζίγγερ και άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.
Keywords
Τυχαία Θέματα