Δύο μετάλλια για τα «μίνι πετάλια» του Παναθηναϊκού

Στο βάθρο ανέβηκαν δύο νεαροί αθλητές του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Φάβρος και ο Μαρτίνος Μούτσιος σε αγώνες ποδηλασίας που έγιναν στα πλαίσια της 24ης Σπαρτακιάδας...
Δύο μετάλλια με μεγάλη προστιθέμενη αξία, αφού κατακτήθηκαν στην κατηγορία μίνι, προστέθηκαν στη φετινή πλούσια συγκομιδή του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή 7/10
στο Ξηροκάμπι έγινε αγώνας για τις μικρές κατηγορίες. Στα μίνι μικρά κέρδισε την 3η θέση ο Νίκος Φάβρος, ο μοναδικός με ποδήλατο Mountain Bike σε αγώνα δρόμου. Ο «πιτσιρικάς» κατάγεται από τη Λακωνία και δηλώνει πως έχει μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Στην κατηγορία μίνι μεγάλα, ο Μαρτίνος Μούτσιος κατέκτησε επίσης την 3η θέση.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο των ποδηλατικών εκδηλώσεων της 24ης Σπαρτακιάδας. Πρόκειται για αγώνα αντοχής, μεγάλης δυσκολίας, συνολικής απόστασης 250 χιλιομέτρων, στον οποίο τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Στέφανος Κόκκινος και οι «γερόλυκοι» του τμήματος Θανάσης Περίδης και Ηλίας Κακλαμάνος.

Επόμενος αγώνας για το τμήμα είναι η 51η Ανάβαση της Πάρνηθας. Μία διαδρομή με πλούσια ιστορία, στην οποία έχει γράψει χρυσές σελίδες ο Παναθηναϊκός.
ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα