Έχασαν στον ημιτελικό οι έφηβοι

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Κ17 και ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Οι μικροί του Κώστα Φραντζέσκου, αν και είχαν την
κατοχή της μπάλας και έδειχναν ανώτεροι από τους αντίπαλούς τους, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες και αυτό είναι που πλήρωσαν στο παιχνίδι.

Βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και έκτοτε κρατούσαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως απειλούσαν σχεδόν μόνο από μακρινή απόσταση.

Στο 73΄ δέχτηκαν το 2-0, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Στάικος με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο φινάλε του ματς.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 83΄ έπειτα από πλασέ του Μπαλατσούρα που είχε συνεργαστεί εξαιρετικά με τον Νιούμαν. Θα μπορούσε βέβαια και ο ΠΑΟΚ να διευρύνει το σκορ, αφού στα τελευταία λεπτά είχε ένα δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Κασαπίδης (76' Κατσούπας), Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου, Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης (68' Κώστας), Δεληγιαννίδης (53' Τσολακίδης).

Παναθηναϊκός: Κοτσάρης, Στρατήγης (27' Μπαλατσούρας), Σερβιλάκης, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου (68' Ρούμπος), Στάικος, Τουρούκης, Αγγελόπουλος, Μέραϊ (68' Παπανικολάου), Νιούμαν, Ζαφειράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα