Εμφύλιος στο Derby με επαναστάτη τον... Λαμπρούκο


Σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης ο Γκαραγκάνης εναντίον των ανώνυμων συντακτών "Off the Record", «Ζουν ανάμεσά μας» και κατά του συγγραφέα Αλέξανδρου Βασιλόπουλου...
Επανάσταση στα γραφεία του Derby, μετά από το ξέσπασμα του Λάμπρου Γκαραγκάνη. Το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν άντεξε άλλο με τις τακτικές της εφημερίδας και κάνει τη δική του επανάσταση! Όχι άλλοι ανυπόγραφοι αρθρογράφοι που πολεμάνε τον Παναθηναϊκό! Όχι άλλη διχόνοια. Ας επικρατήσει επιτέλους η αγάπη και η ομόνοια, φωνάζει το «επαναστατικό» του κείμενο.

Τι
εννοούμε; Διαβάστε τι γράφει:

«Η καλλιέργεια αυτής της διχόνοιας είναι το δηλητήριο στο μπουκαλάκι που πρέπει να πάψει κάθε φίλαθλος της ομάδας να κουβαλά στην τσέπη του».

Προφανώς και εννοεί την εφημερίδα στην οποία εργάζεται, η οποία και είναι και ο προμηθετής του δηλητήριου της διχόνοιας και του πολεμικού κλίματος. Το Derby. Δεν υπάρχει άλλωστε, άλλο μέσο που «πρόσκειται στον αθηναϊκό σύλλογο ή τουλάχιστον υποτίθεται ότι πρόσκειται» και το οποίο πολεμάει με τέτοιο μένος, μίσος, κακία τον Παναθηναϊκό. Βέλη λοιπόν από τον επαναστάτη Λάμπρο Γκαραγκάνη κατά της φυλλάδας στην οποία αρθρογραφεί!

Και να ήταν μόνο αυτό… Ο Λαμπρούκος, ο αγνός αυτός επαναστάτης που όπως ξεκαθαρίζει δεν του είπε ποτέ κανείς τι να γράψει, καταφέρεται σε δύο άρθρα του κατά της ανωνυμίας. Συνεπώς τα «βάζει» ανοιχτά με τον συντάκτη που αρθρογραφεί λίγες σελίδες δίπλα στη δική του. Του άγνωστου αυτού τύπου που υπογράφει ως Off The Record και που με ανακρίβειες παραποιεί την αλήθεια και με επιλεκτική μνήμη πολεμάει ό,τι θυμίζει τα δύο χρόνια της Παναθηναϊκής υγείας. Τα χρόνια δηλαδή της πολυμετοχικότητας.

Ορίστε τι έγραψε για του λόγου το αληθές:

«Και προσοχή: όσο κι αν διαφωνώ, σέβομαι πάντα (σε εφημερίδες ή σάιτ) τα ενυπόγραφα κείμενα. Εκεί δεν μπορώ να πω κουβέντα: έχει ο κάθε συνάδελφος μία άποψη, τη διατυπώνει, με το ονοματάκι του και ο κόσμος κρίνει. Με τα ανυπόγραφα κείμενα, που και καλά φιλοξενούνται σε σελίδες οπαδών, έχω, όμως, τεράστιο θέμα».

Το λέει ξεκάθαρα. Έχει τεράστιο θέμα με τα ανυπόγραφα κείμενα που «νομίζουν ότι ασκούν πολιτική», όπως προσθέτει παρακάτω. Τεράστιο πρόβλημα λοιπόν, ο Λαμπρούκος, ο επαναστάτης, με τον συντάκτη Off The Record... και όχι μόνο.

Θυμίζουμε πως τις μεγάλες, τις σκληρές μάχες κατά του Παναθηναϊκού, τις έδινε άλλος ανώνυμος προπαγανδιστής. Αυτό που υπέγραφε ως «Ζουν ανάμεσά μας». Ο άνθρωπος που είχε – σύμφωνα με όσα λένε οι κακές οι γλώσσες - αποκτήσει πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πως ήταν αυτός που χειριζόταν το περίφημο φίμωτρο "Media watch" την πιο μαύρη περίοδο του Βαρδινογιαννισμού.

Για όσους δεν το έπιασαν ακόμη το υπονοούμενο, ο Λαμπρούκος το γράφει ακόμα πιο κατανοητά. Η ανώνυμη αρθρογραφία, επί πληρωμή καλλιεργήθηκε στο σύλλογο «ίσως και στην εποχή Βαρδινογιάννη τολμώ να πω».

Το τόλμησε και το είπε ο επαναστάτης Λαμπρούκος! Τα έβαλε με τον ίδιο τον Βαρδινογιάννη! Ο συντάκτης που έχει... τερ
Keywords
Αναζητήσεις
αρθρογραφία επί πληρωμή
Τυχαία Θέματα