Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό... Και τώρα ΤΣΣΚΑ!

Στον τελικό του πρωταθλήματος προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 66-74 τον Κολοσσό στη Ρόδο. Το μυαλό όλων βρίσκεται πλέον στην Κωνσνταντινούπολή και την ΤΣΣΚΑ...Η τελευταία μεγάλη προπόνηση πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 66-74 τον μαχητικό Κολοσσό στη Ρόδο και προκρίθηκε στους
τελικούς που περιμένει ο ΟΣΦΠ.

Πλέον, οι παίχτες του Ομπράντοβιτς σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο την ΤΣΣΚΑ και οργανώνουν τα σχέδιά τους για τους τρόπους που μπορούν να ανακόψουν τον ρυθμό των Ρώσων.

Το ματς με τους «Ροδίτες» θύμισε αρκετά το προηγούμενο στο οποίο οι «πράσινοι» έχασαν. Με τη διαφορά πως σήμερα (30/4) οι παίχτες του Παναθηναϊκού ήταν συγκεντρωμένοι για ένα δεκάλεπτο (τρίτο), στο οποίο καθάρισαν τη νίκη.

Ένα τρίποντο του Γιασικεβίτσιους στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου εκτόξευσε τη διαφορά στους 12 πόντους (45-57) και το τέταρτο μέρος ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κάτω από τη ρακέτα ήταν πολύ καλός ο Ίαν Βουγιούκας. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έδωσε πολύτιμες βοήθειες και χρήσιμους πόντους είτε με εύστοχα καλάθια δύο πόντων, είτε από τη γραμμή των βολών. Αντιθέτως, αυτός που προβλημάτισε με την απόδοσή του ήταν ο Άλεκς Μάριτς, ο οποίος κατά διαστήματα βρισκόταν σε… άλλο γήπεδο, ήταν αγχωμένος χωρίς λόγο και έκανε τον Ζοτς να πάρει το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 13-17, 18-24, 21-17

Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος, Χάτεν, Καλαϊτζής, Πάνος, Γεωργαλής, Ασημακόπουλος, Μπόϊκιν, Χαρίσης, Τσάμης, Χόπσον

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου, Λόγκαν, Σάτο, Π. Καλάθης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Ν. Καλάθης, Σμιθ, Καϊμακόγλου, Γιασικεβίτσιους
Keywords
Τυχαία Θέματα