Ένα βήμα από τους τελικούς του πρωταθλήματος

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδέχεται στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκρισή της στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο 6/4, στις 16:00, τον ΠΑΟΚ, στον
Τάφο του Ινδού και με νίκη περνά στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στα πλέι οφ χρειάζονται τρεις νίκες, αλλά καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το Τριφύλλι με μία νίκη θα περιμένει στους τελικούς τον νικητή του ζευγαριού Αθηναϊκός - Ελληνικό, αφού έχει ήδη δύο νίκες επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Οι «πράσινες» έχουν αφήσει πίσω τους το final 4 του Kυπέλλου, έχουν ανασυνταχτεί και είναι πανέτοιμες να κάνουν το βήμα-τελικού, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται και αύριο να κατακλύσει από νωρίς τον Τάφο του Ινδού.

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Ηλίας Μιχαλαριάς, έστειλε μέσω του επίσημου σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού panathinaikos1908.gr μήνυμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αναφέροντας:

«Αύριο η ομάδα μας δίνει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ και χρειάζεται την υποστήριξη του έκτου παίκτης της, όπως συνέβη άλλωστε φέτος σε όλα τα εντός έδρας ματς στον Τάφο του Ινδού. Η αυριανή όμως στήριξη πρέπει να παραδεχτούμε ότι θα έχει διπλή σημασία για την ψυχολογία της ομάδας μας, αφού είναι νωπά τα σημάδια που άφησε το Φάιναλ 4 του Βόλου. Στήριξη όμως σε Παναθηναϊκά πλαίσια, που μόνο ο κόσμος του Τριφυλλιού ξέρει να δημιουργεί, αφού ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος τιμωρίας και αποκλεισμού της έδρας από τους επόμενους και πλέον κρίσιμους αγώνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα