Ενας ΧουΧούμης δεν φέρνει την άνοιξη!

Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά έμεινε στο 2-2 ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ...
Στην παρθενική του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού ο Διαμαντής Χουχούμης έκλεψε τις εντυπώσεις. Κάλυψε
με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας και δημιούργησε το πρώτο γκολ του Τριφυλλιού με σέντρα ακριβείας στον Χοσέ Τοτσέ.

Οι Πράσινοι που είχαν αρκετά κενά στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή, δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον κακό τους δαίμονα Κουτσιανικούλη, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό απάντησαν με σουτ του Χάρη Μαυρία. Τα δύο γκολ που έφεραν τη σφραγίδα της νέας γενιάς του Παναθηναϊκού δεν στάθηκαν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στο Τριφύλλι, καθώς ο Παπάζογλου ισοφάρισε για τον ΟΦΗ στο 72’ και από εκεί και πέρα το ματς στο ανεμοδαρμένο «Γεντί Κουλέ» μετατράπηκε σε μπαράζ καθυστερήσεων.

Αποδείχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε έναν… Χέλγκι Ζίγκουρτσον για να φύγει νικητής απ’ την Κρήτη, όπως τον Δεκέμβριο του 1999, ή έστω τον Φλάβιο Κονσεϊσάο που την περίοδο 2005-06 πέτυχε ένα σπάνιο γκολ ανοίγοντας το σκορ για τη νίκη, ενώ εκτέλεσε το κόρνερ στο τελικό 0-2 του Παπαδόπουλου.

Το 2-2 στο «Γεντί Κουλέ» αποτελεί… ευκαιρία για τους νοσταλγούς της «μαύρης» εποχής Βαρδινογιάννη να τα θυμηθούν όλα αυτά τα «μεγαλεία» του παρελθόντος (τους).
Keywords
Τυχαία Θέματα