Ένσταση από τον ΟΣΦΠ... (Επειδή δεν μαχαιρώθηκε και ο Διαμαντίδης;)

Δεν είναι ανέκδοτο: ο Ολυμπιακός δεν έδωσε το «παρών» στην απονομή και κατέθεσε ένσταση για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού…
Προφανώς, έπρεπε να μαχαιρωθεί, εκτός του Μπράμου, και ο Διαμαντίδης ή ο Λάσμε, να έχανε κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός, ώστε στον Πειραιά να ήταν ικανοποιημένοι και να μην κατέθεταν
ένσταση...

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι συνηθισμένος, μετά από παιχνίδια που οι οπαδοί του δημιουργούν… ζούγκλες, να κερδίζει και έτσι του κακοφάνηκε που το Τριφύλλι νίκησε ακόμα και σε άδειο γήπεδο.

Οι «Πειραιώτες» δεν έδωσαν το «παρών» στην απονομή, δείχνοντας πως ποτέ δεν νοιάστηκαν για το άθλημα, παρά μόνο για τις νίκες (με όποιον τρόπο και αν αυτές έρχονταν) και παράλληλα κατέθεσαν ένσταση για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Το γεγονός πως τα επεισόδια που κατά κόρον δημιούργησαν «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέχρι τότε έδειχνε πως ήλεγχε τον ρυθμό και είχε το «μομέντουμ» του αγώνα... προφανώς και είναι ασήμαντη λεπτομέρεια για τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ!

Για να μην παρεξηγηθούμε, εννοείται πως είναι κατακριτέο το χτύπημα με φωτοβολίδα στον Χάινς.
Αν βάλουμε, όμως, κάτω τα γεγονότα χρονικά γίνεται για άλλη μία φορά αντιληπτό το ήθος της ομάδας του Πειραιά και ο τρόπος με τον οποίο (δεν) μπορούν να εκλάβουν την έννοια «ήττα»: Πρώτα τραυματίζεται ο Χάινς. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βγαίνει κανονικά στο παρκέ. Ο Αμερικανός αγωνίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Το παιχνίδι τελειώνει. Ο Ολυμπιακός καταθέτει ένσταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα