Επιτέλους διαρκείας!

Μπορεί να καθυστέρησαν αλλά έφεραν χαμόγελα τα διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αισθητά μειωμένες οι τιμές σε σχέση με την περσινή σεζόν. 50% έκπτωση περίπου για τα μέλη του Σωματείου. Ίδια προνόμια για όσους γίνουν μικρομέτοχοι...
Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2012-13. Χαμόγελα σε όλους τους φιλάθλους προκαλούν οι
αισθητά χαμηλότερες τιμές.

Οι τιμές αρχίζουν από 150 ευρώ (110 ευρώ τα νεανικά) και φτάνουν μέχρι 2000 που κοστίζουν τα VIP. Η έκπτωση που παρέχεται στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι αξιόλογη και αγγίζει περίπου το 50% στις περισσότερες Θύρες.

Πολύ σημαντική είδηση είναι το γεγονός πως οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα έχουν ανάλογα εκπτωτικά προνόμια με τα μέλη του Σωματείου

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν αναθεωρεί την υπάρχουσα τιμολογιακή πολιτική των Καρτών Διαρκείας και προσφέρει νέες, σημαντικά μειωμένες τιμές για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στόχος της νέας τιμολογιακής πολιτικής είναι να παραμείνει η Κάρτα Διαρκείας μία προσιτή λύση στο φίλαθλο που θέλει να σταθεί στο πλευρό της Ομάδας και να την ενισχύσει οικονομικά.

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση καθώς εξασφαλίζουν στο φίλαθλο τη δική του θέση σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Ομάδας, στην πιο οικονομική τιμή. Επιπλέον, αποτελούν μία ιδιαίτερα σημαντική και άμεση πηγή εσόδων, καθοριστική για το σχεδιασμό της Ομάδας.
ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕΖΟΝ 2011-12
Η νέα προνομιακή για τους φιλάθλους τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπερκαλύπτει τα δικαιώματα έκπτωσης από ανανεώσεις καρτών που ίσχυσαν πέρυσι.

Για παράδειγμα: Μία Κάρτα Διαρκείας στη Θύρα 3, που πέρυσι είχε αρχική τιμή 250 € και με το δικαίωμα ανανέωσης κόστιζε 185 €, τιμάται για τη νέα σεζόν μόλις 150 €.

Με τα νέα δεδομένα, οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχουν το δικαίωμα και το προνόμιο να ανανεώσουν την κάρτα τους, στην ίδια θέση, μέσα στην προθεσμία που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Τέλος, φέτος όλες οι ανανεώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω web, πλην του Οικογενειακού Πακέτου στη Θύρα 23.
Συμμετέχοντας στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, και επιλέγοντας το επίπεδο GREEN, ο Συμμέτοχος έχει το δικαίωμα αγοράς μίας Βασικής Κάρτας Διαρκείας στις θύρες 3, 15 ή 21 με 75 € ή στις θύρες 5, 6, 12, 13 καθώς και στην Οικογενειακή Θύρα 23 όπου παρέχεται πακέτο τριών καρτών, με μόλις 100 €.

Σε περίπτωση που ο Συμμέτοχος επιθυμεί την Κάρτα Διαρκείας του σε θύρα χαμηλότερης αξίας από αυτή που προβλέπεται στο επίπεδο του θα πρέπει να απευθυνθεί στα σημεία πώλησης Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εξυπηρέτηση του.

Οι Κάρτες σε εκπτωτικές κατηγορίες όπως το Νεανικό και Παιδικό (πλην των Παιδικών της Οικογενειακής Θύρας και ΑμεΑ) δεν παρέχονται σε άλλη ειδική τιμή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για
Keywords
Τυχαία Θέματα