Έρχεται τη Δευτέρα ο Καπόνο

Την ερχόμενη Δευτέρα (10/12) φθάνει ο Καπόνο στην Αθήνα και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη φάση του top-16 της Ευρωλίγκας. Πρόβλημα με Ματσιούλις και Λάσμε στον Παναθηναϊκό...

Ο Τζέισον Καπόνο ενεργοποίησε τη συμφωνία του με τους «πράσινους» και, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ, θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα
(10/12).

Ο αμερικανός φοργουορντ, έπειτα από το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της συζύγου του, καθυστέρησε την άφιξή του στη χώρα μας, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον περίμεναν.

Η ένταξή του στην ομάδα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Καπόνο θεωρείται εξαιρετικός σουτέρ και όλοι πιστεύουν πως θα βοηθήσει το Τριφύλλι με την έναρξη του top-16 της Ευρωλίγκας, το οποίο ξεκινά στα τέλη Δεκεμβρίου.

Από την άλλη, στη χθεσινή προπόνηση ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους Στεφάν Λάσμε και Γιόνας Ματσιούλις να εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις σε αγκώνα και γόνατο αντίστοιχα και σήμερα θα επανεξεταστεί η κατάστασή τους, ενώ από χθες ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης προπονείται κανονικά και αναμένεται να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Παρασκευής εναντίον της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα