Ερωτηματικά για το συμβόλαιο του Βύντρα

Ο Παναθηναϊκός έχασε για οικονομικούς λόγους τους Νίνη, Κλέιτον και δεν τους αντικατέστησε, ενώ ταυτόχρονα ο Λουκάς Βύντρα κοστίζει 800.000 ευρώ ετησίως...
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο δεξιός του μπακ, κάτι που δεν συνηθίζεται σε ομάδες, εκτός για περιπτώσεις που μιλάμε για ποδοσφαιριστή – σταρ.

Το
γεγονός πως το καλοκαίρι όλοι (πλην ενός) οι παίκτες με υψηλά συμβόλαια δέχτηκαν μείωση των αποδοχών τους, ενώ αρκετοί αποχώρησαν (Νίνης, Σιμάο, Κλέιτον) για οικονομικούς λόγους, προκαλεί εύλογες απορίες για το τι συνέβη με τον Λουκά Βύντρα.

Στην περίπτωση του μοναδικού εν ενεργεία ποδοσφαιριστή που ευχαρίστησε δημόσια στην αποχαιρετιστήρια (;) συνέντευξή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, το τοπίο είναι θολό.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για τους φιλάθλους, που όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα αντί να ασχολούνται με τα αγωνιστικά καταπιάνονται με τα οικονομικά, το γεγονός πως η διοίκηση έχει αφήσει την ομάδα γυμνή, χωρίς αξιοπρεπή σέντερ φορ και χωρίς χαφ (με το πρόβλημα να είναι ορατό πριν ξεκινήσει η σεζόν) και ταυτόχρονα να στοιχίζει ετησίως 800.000 ευρώ ο δεξιός μπακ.

Χωρίς να έχει ποτέ δημοσιευθεί η αιτία, αυτό που είχε διαρρεύσει το καλοκαίρι είναι πως οι μειώσεις αποδοχών στους Λουκά Βύντρα, Χοσέ Τοτσέ και Βίκτορ Βιτόλο θα πραγματοποιούνταν μόλις ξεκινούσε η χρονιά. Πλέον, αυτό που διαρρέει από το περιβάλλον της διοίκησης είναι πως τον Ιανουάριο θα «πέσει ψαλίδι» στους τρεις ποδοσφαιριστές. Η ζημιά έχει όμως γίνει, αφού ο Παναθηναϊκός χάνοντας τους Σίλβα Κλέιτον, Σωτήρη Νίνη και μη αντικαθιστώντας τους (έστω και με χειρότερο δημιουργό) στερείται ποιότητας, κάτι που είναι εμφανές σε όλα μέχρι στιγμής τα παιχνίδια και έχει στοιχίσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα