Έτοιμες για το ντέρμπι οι «πράσινες» αμαζόνες

Πολύ μεγάλο ντέρμπι δίνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού το Σάββατο στις 19:00 εναντίον του Ελληνικού και η Έλενα Βλάνη δήλωσε ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυστηρά 45 θέσεις για τους οπαδούς του Τριφυλλιού...

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το δεύτερο σπουδαίο ντέρμπι της φετινής σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, εναντίον του Ελληνικού στις 19:00 για τη 10η αγωνιστική.


Η Έλενα Βλάνη μιλώντας για την αναμέτρηση σχολίασε:

«Θα είναι ένα ματς πολύ δύσκολο. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί όπως όλα τα ντέρμπι στις λεπτομέρειες».

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ν. Αττικής, παρουσία του εφόρου του τμήματος, Ηλία Μιχαλαριά, αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθούν στην ανατολική πλευρά του γηπέδου, χωρητικότητας ΑΥΣΤΗΡΑ σαρανταπέντε θεατών. Το εισιτήριο τιμάται 5 € και οι φίλοι του Τριφυλλιού μπορούν να το προμηθευτούν στο εκδοτήριο του γηπέδου μια ώρα πριν από την αναμέτρηση.

H αναμέτρηση θα καλυφθεί διαδικτυακά από το sportshero.
Keywords
Τυχαία Θέματα