Εξετάζουν τον Ντελαπλάς

Ο Ζονατάν Ντελαπλάς προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, με τον γάλλο μέσο να έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με την ομάδα έκπληξη του βελγικού πρωταθλήματος Ζούλτε Βάρεγκεμ...
H Ζούλτε Βάρεγκεμ αποτέλεσε την ομάδα-έκπληξη του βελγικού πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση, αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, όπως είναι οι Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ζονατάν Ντελαπλάς είναι ένας από τους παίχτες που βρίσκονται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο γάλλος μέσος ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Ντούρι,
με 38 συμμετοχές (τις 36 βασικός) και δύο γκολ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει μείνει ελεύθερος. Ο Ντελαπλάς, μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την Άντερλεχτ που έληξε ισόπαλο 1-1, ενημέρωσε την ομάδα του ότι προτίθεται να αποχωρήσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο Γάλλος έχει προταθεί στο Τριφύλλι και εξετάζεται.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού Σταντάρ Λιέγης και Βαλενσιέν φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και από την στιγμή που το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό (280 χιλ. ευρώ), αυτομάτως γίνεται μια πολύ ελκυστική περίπτωση για τους δύο συλλόγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα