Φήμες για Κυργιάκο (και τώρα ποιος να θέσει βέτο...)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός θέλει να επανεντάξει στις τάξεις του τον Σωτήρη Κυργιάκο που μένει ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ!
Μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Λουκά Βύντρα και το κλείδωμα στο… ψυγείο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, υπάρχει εμφανές κενό στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν μία αξιόπιστη λύση στα «μετόπισθεν» και εξετάζουν την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

Όπως αναφέρει το “Goal” ο Έλληνας στόπερ μένει ελεύθερος από τη Βόλσφμπουργκ και ο Παναθηναϊκός φέρεται πως τον έχει ήδη προσεγγίσει.

Αν προχωρήσει μία μεταγραφή τέτοιου επιπέδου σίγουρα θα ταρακουνήσει πολλούς, καθώς δυναμώνει το Τριφύλλι σε μία θέση που πονάει, αλλά και γιατί αποκτάει έναν ποδοσφαιριστή που τα έχει «σπάσει» όσο λίγοι με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2008, τότε που γίνονταν τεράστια λάθη από την πολυμετοχική διοίκηση όσον αφορά τη θέση του στόπερ, τα περισσότερα από αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έθετε βέτο για μη απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο αμυντικός ήταν επιλογή του Νικόλα Πατέρα (ανθρώπου που είχε βάλει τότε στο Δ.Σ. ο Τζίγγερ) και του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Βγενόπουλος, είχε ξεκαθαρίσει πως η περίπτωση του Κυργιάκου ήταν η πρώτη παρέμβαση του Τζίγγερ που πήγαινε κόντρα στις αρχικές συμφωνίες της πολυμετοχικότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreenZone