Γέφυρες για επιστροφή Καραγκούνη

«Γέφυρες» για επιστροφή Καραγκούνη το καλοκαίρι έριξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ώστε να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Παναθηναϊκό...
H πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου, στην οποία ανέφερε πως το μεγαλύτερο λάθος του περασμένου καλοκαιριού ήταν η αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη, φαίνεται ότι έσπασε τον πάγο μεταξύ των δύο πλευρών και είναι πλέον πολύ πιθανή η επιστροφή του διεθνούς μέσου.

Η επιθυμία των ανθρώπων του
Τριφυλλιού για την επιστροφή του πρώην αρχηγού θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", με τη στάση του ποδοσφαιριστή στο θέμα των διακανονισμών να λειτουργεί θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Παρότι φημολογείται πως η Φούλαμ προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, υπάρχουν κάποιες παράμετροι που ευνοούν τον Παναθηναϊκό. Αρχικά ότι ο Καραγκούνης επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που έχει ανδρωθεί και δεύτερον ότι θα ήθελε να βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους, αφού εδώ βρίσκονταί η γυναίκα και τα παιδιά του. Το οικονομικό δε θα αποτελέσει πρόβλημα σε ενδεχόμενη επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία και όλα θα μπουν σε μία σειρά από το καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα