Στον αέρα το πόλο

O Αχιλλέας Μακρόπουλος προσπαθεί να βρεθεί λύση με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού καταθέτοντας νέα πρόταση στους πράσινους πολίστες. Στην κόψη του ξυραφιού το τμήμα, αφού οι αθλητές δε φαίνεται να συμφωνούν...

Μετά την αρχική απόρριψης της αρχικής του πρότασης, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος επανήλθε με νέα
πρόταση προς τους πολίστες του τμήματος, αναμένοντας την τελική τους απόφαση σήμερα, Τετάρτη (12/12).

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έστω και την ύστατη ώρα, προσπαθεί να βρει λύση στο σοβαρό αυτό ζήτημα, προτείνοντας μείωση αποδοχών από 40% σε 20% και αποπληρωμή των οφειλομένων από 18 μήνες στους 15. Στην πρόταση αυτή καλούνται να απαντήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που έχει βρεθεί το συγκεκριμένο τμήμα.

Η μεγαλύτερη αντίθεση των πολιστών έγκειται στον χρόνο αποπληρωμής, καθώς είτε αυτός είναι 18 μήνες, είτε 15, είναι περισσότερος από τους 12 μήνες που έχουν ζητήσει, αφού δε γνωρίζουν εάν θα βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα και δεν επιθυμούν να καταφύγουν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να λυθεί το ζήτημα και θα επιχειρήσει να έχει κατ΄ιδίαν συναντήσεις με όλους τους πολίστες του Παναθηναϊκού για να τους πείσει να αποδεχθούν την πρόταση του και να μην οδηγηθεί στη διάλυση το τμήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα