Η αλήθεια συνεχίζει να λάμπει…

Τι κάνουν άραγε στην Ευρώπη οι ομάδες που… μίκρυναν τον Παναθηναϊκό; Ποια η συνέχεια των ομάδων που έπαιξαν με τον «άτυχο» ΟΣΦΠ;
Άντε να εξηγήσεις στους αντικειμενικούς πώς γίνεται και αυτό το «καφενείο» η Μάλαγα, που την κόντραρε στα ίσα ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία, είναι τέταρτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ άφησε πίσω της τις Μίλαν, Ζενίτ και Άντερλεχτ και τώρα απέκλεισε και την Πόρτο.

Να ήταν όμως μόνο αυτό…

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός
αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Οι αντικειμενικοί δεν δέχονταν με τίποτα την άποψη πως περισσότερο όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ θύμιζε η κλήρωση με Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ.

Τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού ήταν αρνητικά και τερμάτισε τρίτος στον όμιλο.

Προσοχή μιλάμε για τον φετινό Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα, που είναι προ χρεοκοπίας εξαιτίας των διοικήσεων που όριζε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο), που δέχτηκε ανελέητο εσωτερικό πόλεμο, που οι καλύτεροι παίκτες του αποχώρησαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να αντικατασταθούν.

Παρόλα αυτά, στα εντός έδρας ματς με Τότεναμ και Λάτσιο, αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Λονδρέζους, οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν αξιοπρεπέστατα παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Ποια είναι άραγε η μετέπειτα πορεία των αντιπάλων του Τριφυλλιού;

Η Μάλαγα απέκλεισε και την Πόρτο και συνεχίζει στους «8» του Τσάμπιονς ΛιγκΗ Τότεναμ απέκλεισε τη Λυόν και συνεχίζει στους «16» του Europa LeagueΗ Λάτσιο απέκλεισε την Γκλάντμπαχ και συνεχίζει στους «16» του Europa League
Να δούμε λίγο και τον όμιλο του… άτυχου Ολυμπιακού; Γιατί να θυμίσουμε πως τα ίδια media που φόραγαν κρεμάλες στον προπονητή του Παναθηναϊκού, θεωρούσαν άτυχη την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε, όπως και ο Παναθηναϊκός, τρίτος στον όμιλό του. Τι έκαναν οι Άρσεναλ και Σάλκε που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις;

Η Άρσεναλ αποκλείστηκε από την Μπάγερν. Η Σάλκε αποκλείστηκε από τη Γαλατάσαράι, με εντός έδρας ήττα 2-3.Η Λεβάντε αποκλείστηκε από τη Ρούμπιν Καζάν.
Υ.Γ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουν οι τρεις από τις τέσσερις ισπανικές ομάδες των «16». Η μόνη που αποκλείστηκε είναι η ομάδα του αγαπημένου του συστήματος Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σκορπιός
Keywords
Τυχαία Θέματα