Η όαση του Τζακ και τα ψέματα για το 2008

Μέχρι και στον ύπνο τους το βλέπουν το συλλαλητήριο 50.000 αγανακτισμένων οπαδών, όσοι ονειρεύονται τον «πολυ-πριγκιπικό» Παναθηναϊκό!

Ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως πιστεύει τον πρίγκιπα Φεϊζάλ και πως θεωρεί «όαση» τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport Fm, επιβεβαίωσε στη συνέχεια πόσο πιστά ακολουθεί τη… γραμμή Βαρδινογιάννη, η οποία στηρίζεται σε ψέματα,
ανακρίβειες και μισές αλήθειες.

Ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού που είναι από τα αγαπημένα παιδιά του πρώην ιδιοκτησιακού καθεστώτος δήλωσε:

«Λέμε πως κοροϊδεύει ο πρίγκιπας, αλλά δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πριν μερικά χρόνια. Κάποιοι άνθρωποι κατέβασαν τον κόσμο σε συλλαλητήρια και είπαν πως θα βάλουν ένα σωρό λεφτά. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Να αφήσουμε κατά μέρος τις διχόνοιες και να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας».

Πάλι καλά που αφήνει στην άκρη τις διχόνοιες και δουλεύει για το καλό της ομάδας με τέτοιες δηλώσεις!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ξεχνάει ο «Τζακ», πως δεν έχει ανάγκη… κάποιους (έτσι αόριστα, όπως δίδαξε η μεγάλη του Γκόντζου σχολή) για να τους κατεβάσει στους δρόμους και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους. Ακόμα και έτσι όμως να ήταν (που δεν είναι), αυτοί οι… κάποιοι έβαλαν 65 ζεστά εκατομμύρια από την τσέπη τους, γέμισαν τις κερκίδες του ΟΑΚΑ με ρεκόρ στα διαρκείας, έφεραν παικταράδες και πολέμησαν επιτυχώς το παρασκήνιο.

Και επειδή πιθανότατα ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου να μη θυμάται –αν και δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο- τους λόγους που κατέβηκαν 50.000 αγανακτισμένοι οπαδοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ας τους επαναλάβουμε για άλλη μία φορά:

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε για χρόνια μη ελκυστικό ποδόσφαιρο, με ποδοσφαιριστές που δεν ήταν αντάξιοι του ονόματος του Συλλόγου. Τη χρονιά 2007-08 σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ στην επίτευξη τερμάτων.Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχε παραδοθεί αμαχητί στην Παράγκα και ουδέποτε αντέδρασε όταν ο Ολυμπιακός του έκλεβε με κάθε τρόπο τα πρωταθλήματα.Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη σταμάτησε να κάνει πορείες στην Ευρώπη το 2003, όταν και διαλύθηκε η πετυχημένη ομάδα που αργότερα αποτέλεσε τον κορμό της εθνικής που κατέκτησε το EURO. Αφορμή; Η Ριζούπολη… Πάντα άλλωστε οι παίκτες έφταιγαν.Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε αδειάσει τις κερκίδες και οι αγώνες γίνονταν μεταξύ φίλων και συγγενών. Οι οργανωμένοι ήταν εκδιωγμένοι από το σπίτι τους, ενώ στη Θύρα 13 βρίσκονταν κάποιοι «γνήσιοι»…Ο Ερασιτέχνης ψυχορραγούσε και η ΠΑΕ ανακάλυπτε τρόπους για να τον «κλέβει ηθικά» (δες ticket club).Στα 100 χρόνια από την ίδρυση του Παναθηναϊκού, ο τρόπος που επέλεξε να γιορτάσει την επέτειο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι λαχανί φανέλες, άδειες εξέδρες, τεσσάρα από τον Ολυμπιακό, ύποπτες ήττες από Ξάνθη και ΟΦΗ και πίκρα και μόνο πίκρα στους οπαδούς.Το μιντιακό καθεστώς που είχε επιβληθεί και ελεγχόταν από δημοσιογράφους - έμμισθους υπάλληλους της ΠΑΕ (media watch) θύμιζε εποχές Χούντας, με όσους τολμούσαν να ασκήσουν κριτική να μπαίνουν σε μαύρες λίστες.
Για αυτούς τους λόγους κατέβηκαν 50.000 φίλαθλοι όλων των ηλικιών στο Πεδίο του Άρεως και όχι επειδή κάποιοι υποσχέθηκαν χρήματα (τα οποία στη συνέχεια τα έβαλαν).
Keywords
Τυχαία Θέματα