«Κενή» απάντηση της NOVA στον Αλαφούζο!

Καμία αναφορά από το συνδρομητικό κανάλι στις αιχμές περί ανύπαρκτης δημοσιογραφικής κάλυψης των αγώνων που άφησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό του ομίλου Μπόμπολα «Sentra» - εκεί όπου οι εργαζόμενοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους υπό την απειλή της απόλυσης – επανέλαβε τα αυτονόητα
όσον αφορά τις φιλο-ολυμπιακές καλύψεις αγώνων από τη ΝΕΤ και τη Nova.

Όταν μάλιστα ο Βέργης και ο Λιβάνιος του επισήμαναν ότι «το συνδρομητικό δίκτυο δεν κάνει κανένα σχόλιο», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους ξεμπρόστιασε θυμίζοντάς τους ότι (υποτίθεται πως) είναι δημοσιογράφοι. «Αυτό αδικεί παράφορα τις περισσότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίες αδικούνται από τη διαιτησία. Δηλαδή, το να γίνονται αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της ΑΕΚ και να μην τα δείχνει η Nova και να μην τα επισημαίνει, ε νομίζω ότι και δημοσιογραφικά είναι ντροπή. Δημοσιογράφοι είστε… Αυτό θεωρώ ότι είναι απόρροια μιας τάσης που έχουν υπέρ του ποδοσφαιρικού κατεστημένου στην Ελλάδα σήμερα».

Η απάντηση της Nova ήταν 140 λέξεις χωρίς ουσία, 140 λέξεις χωρίς ούτε μία κουβέντα για την… ταμπακιέρα, χωρίς ούτε καν μια απόπειρα εξήγησης γιατί ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της σιωπής, ο οποίος ως γνωστό βολεύει μόνο τη… μαφία, όπως χαρακτήρισε ο Αλαφούζος το σύστημα που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

«Υποχρέωση της Nova αποτελεί η από κάθε άποψη άρτια κάλυψη των αθλητικών γεγονότων. Η πολυετής εμπειρία μας στη μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων και η συνεισφορά μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει αμφισβήτησης, καθώς από το 1994 έως σήμερα αποτελούμε τον βασικό του χρηματοδότη.

Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports δεν παίρνουν αποφάσεις και δεν κρίνουν τα αποτελέσματα. Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports δεν κρατάνε σφυρίχτρες, ούτε σημαιάκια, δεν δείχνουν κάρτες ούτε σφυρίζουν πέναλτι. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο για την αναβάθμιση του και θεωρούμε ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς πράττουν ή θα πρέπει να πράττουν το ίδιο.

Οι χαρακτηρισμοί του κ. Αλαφούζου για τη Nova ως φιλικά προσκείμενη προς μια συγκεκριμένη ομάδα, είναι εντελώς αβάσιμοι και προσβλητικοί, καθώς πάγια πολιτική της Nova αποτελεί η ουδέτερη και ισότιμη αντιμετώπιση και των 16 ομάδων της Superleague».
Keywords
Τυχαία Θέματα