Η αφιέρωση της Μυλωνά (vid)

Η Ξανθή Μυλωνά μίλησε για το άγχος που έφυγε από τις παίκτριες του Παναθηναϊκού με την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1...
Η αρχηγός του Παναθηναϊκού Ξανθή Μυλωνά τόνισε πόσο ψυχοφθόρα είναι η -πρωτόγνωρη για το Τριφύλλι- διαδικασία να αγωνίζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Σημείωσε πως στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ
οι «πράσινες» θα παίξουν χωρίς άγχος για τον κόσμο της ομάδας, και υπογράμμισε πως το κέρδος της φετινής σεζόν είναι πως οι «μικρές» έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο μέλλον.

Την παραμονή στην Α1 την αφιέρωσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο σύζυγό της, στους προπονητές και στη διοίκηση του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά, όσα είπε η Ξανθή Μυλωνά στη σελίδα του Ερασιτέχνη:

Εξασφαλίσατε την παραμονή και επειδή το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό θα θέλαμε να μας μεταφέρεις τα συναισθήματα σας, είδαμε δάκρυα χαράς στο τέλος και όλες οι κοπέλες να γίνετε ένα κουβάρι;

«Σίγουρα σήμερα σωθήκαμε και μαθηματικά, διότι είχαμε σωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική εκτός αν γινόντουσαν θαύματα στα άλλα αποτελέσματα. Δεν έχω ενημερωθεί τι έχει γίνει, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.

Αυτό θέλαμε να κάνουμε μόνο νίκες στα τελευταία παιχνίδια και να κοιτάμε τη δική μας δουλεία ώστε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ περίεργα. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Βέβαια ήταν δύσκολο και δείξαμε ότι μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Υπάρχει κάποιο κέρδος για τον Παναθηναϊκό παρά την κακή φετινή σεζόν;

«Σίγουρα υπάρχει κέρδος γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα. Ένα νεανικό σύνολο και δείχνουν αυτά τα παιδιά ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στο μέλλον. Πόσο μάλλον τώρα που η φανέλα είναι πολύ βαριά και κουβαλώντας αυτό το βάρος καταφέραμε να σώσουμε την κατηγορία. Άρα στο μέλλον περιμένουμε πολλά περισσότερα».

Στο τελευταίο σας παιχνίδι θα παίξετε στην Κυψέλη, κόντρα στην ΑΕΚ, θα γνωρίσετε την αποθέωση σας για την παραμονή. Θέλετε και κάτι παραπάνω;

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι θα είναι από τα λίγα παιχνίδια που θα παίξουμε χωρίς άγχος. Χωρίς να σε βαραίνει αυτό το "Πρέπει να κερδίσεις γιατί πρέπει να σώσεις την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας". Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Εγώ προσωπικά το ζω πρώτη χρονιά αυτό και ίσως για αυτό μου φαίνεται και τόσο δύσκολο.

Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε ελεύθερα μέσα στην έδρα μας. Θα παίξουμε για τον κόσμο μας και θέλουμε να παλέψουμε αυτό το ματς. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, φυσικά δεν είμαστε υπερόπτες αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Πού θες να αφιερώσεις τη νίκη και την παραμονή της ομάδας στην Α1';

«Πάνω από όλα στον κόσμο μας. Στον σύζυγο μου που με βοήθησε να πάρω την σωστή απόφαση και να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Επίσης στους προπονητές μας και στην διοίκηση που είναι συνέχεια δίπλα μας».
Το βίντεο των δηλώσεων της «πράσινης» αρχηγού από το κανάλι του Ερασιτέχνη στο youtube
PanathinaikosACTV:
Keywords
Αναζητήσεις
συζυγοσ ξανθησ μυλωνα, ξανθη μυλωνα
Τυχαία Θέματα