Τους χάλασε τα σχέδια ο Φιγκερόα

Ιστοσελίδες που θέλουν (στα λόγια...) να είναι αχρωμάτιστες, λειτουργούν λες και είχαν… έτοιμα τα κείμενα σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας και εκνευρίστηκαν αφάνταστα που τους χάλασε τα σχέδια ο Φιγκερόα!
Ξαφνικά ανακάλυψαν τη διαιτησία. Με επαναστατικά κείμενα και τίτλους τα βάζουν με τον Κουκουλάκη, για το πέναλτι που έδωσε. Τι κι αν στην φάση στην ουσία αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός αφού και πέναλτι - μαρς ήταν, αλλά και κόκκινη κάρτα στον Έντερ που δεν δόθηκε.

Οι (δήθεν) αντικειμενικοί, που
έχουν καταπιεί αμάσητο το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή αυτό των στημένων αγώνων και των επίσημων ντοκουμέντων – κασέτων της ΕΥΠ, προκαλούν την κοινή λογική με τίτλους τύπου «τρίποντο – δώρο του Κουκουλάκη» και ατάκες όπως «πέναλτι – εφεύρεση του διαιτητή».

Και όλα αυτά, κατά τη χρονιά που έχει βιαστεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο η ποδοσφαιρική λογική, που τα media έχουν κλείσει τα μάτια σε συνεχόμενα διαιτητικά σκάνδαλα, που ο κόσμος έχει αδειάσει αηδιασμένος τα γήπεδα. (Δήθεν) αντικειμενικές ιστοσελίδες (ναι, οι ίδιες που ακολουθούν πιστά ακριβώς την ίδια γραμμή με τους «νοσταλγούς») βγήκαν να το παίξουν… επαναστάτες, για μία φάση που όχι απλώς υπήρχε πέναλτι, αλλά έπρεπε να δοθεί και κόκκινη κάρτα!

Ο Φιγκερόα χάλασε σε πολλούς τη μανέστρα που φαίνεται πως περίμεναν στην γωνία για να «πουλήσουν» ΞΑΝΑ γκρίνια και δυστυχία και να αναρωτηθούν ΞΑΝΑ τι καλά που ήμασταν με προηγούμενα ιδιοκτησιακά καθεστώτα.

Και αφού δεν μπόρεσαν να πουλήσουν αυτή την καραμέλα, εξαιτίας του Αργεντινού σκόρερ, αποφάσισαν να το γυρίσουν στην… «γαυροσύνη» που έτσι κι αλλιώς πουλάει. Εξάλλου με αυτή τη λογική, οι (δήθεν) αντικειμενικοί θα διαβάζονται πλέον μόνο από οπαδούς του ΟΣΦΠ.
Keywords
Τυχαία Θέματα