«Η ΕΕΑ είναι το τελευταίο εμπόδιο»

Καμία ανησυχία από τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με την άδεια της ΕΕΑ και την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών...

Ένα από τα θέματα που «καίνε» στα διοικητικά του Τριφυλλιού είναι η αναμενόμενη άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς το Σωματείο Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, στον οποίο είναι μεγαλομέτοχος, ήταν καθησυχαστικός και τόνισε πως πρόκειται για απλή,
τυπική διαδικασία.

«Έχει ήδη πάει ο φάκελος σήμερα (25/6). Αύριο θα ελεγχθεί. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι τυπικό το τελευταίο εμπόδιο», είπε ο Mr ΣΚΑΪ, ενώ αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που έγραφαν πως απαγορεύει ο νόμος να μεταβιβαστεί πάνω από το 30% μίας εταιρείας σε σωματείο, ήταν καυστικός και απόλυτα ξεκάθαρος:

«Αηδίες. Είναι γελοιότητες. Αναφέρεστε στο «Θέμα». Την απάντηση την έχει δώσει και ο κ. Καμάρας. Δεν υπάρχει περιορισμός από ένα Σωματείο να έχει όσες μετοχές θέλει. Η κοινωνία του Άρη έχει 55%. Είναι ηαδίες» ήταν η απάντηση σε ερώτηση για το αν το Σωματείο δεν μπορεί να πάρει τις μετοχές. «Αυτά γράφονται για παραπληροφόρηση. Είναι προσπάθεια κέντρων. Αν διαβάστε συγκεκριμένα πράγματα θα το καταλάβετε».
Keywords
Τυχαία Θέματα