Τα δεδομένα στην περίπτωση Κουίνσι

Σαφής επιθυμία του Γκανέζου να παραμείνει στο Τριφύλλι. Τί εμπόδια υψώνει η Αλ Σάαντ.
Το δικό του μήνυμα στη διοίκηση της Αλ Σάαντ έστειλε ο Κουίνσι Οβούσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «η Πράσινη».

Συγκεκριμένα, ο γκανέζος μεσοεπιθετικός φέρεται να διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας του Κατάρ ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του για έναν ακόμα χρόνο στο Τριφύλλι. Μάλιστα, φέρεται ο ίδιος να πρότεινε στην Αλ Σάαντ την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι
του 2014, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Κουίνσι δέχεται να μείνει στο Τριφύλλι ακόμα και με μείωση αποδοχών, δεδομένων των οικονομικών δυσχερειών της διοίκησης. Πέρσι, το Τριφύλλι είχε πληρώσει το 50% του συμβολαίου του που άγγιζε το ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλ. 500.000 ευρώ. Φέτος η Αλ Σάαντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει το ήμισυ του συμβολαίου του παίκτη και έτσι ο Γκανέζος θα πρέπει να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του για να παραμείνει.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» η ομάδα από το Κατάρ αναμένεται να αξιώσει και χρήματα για τον δανεισμό του παίκτη, σε αντίθεση με ότι είχε κάνει πέρσι, ύψους 1,25 εκ. ευρώ. Αν επιμείνει στην απαίτηση αυτή, ο Κουίνσι θα αποχαιρετήσει το Τριφύλλι οριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα