Η ετοιμασία των εκλογών από τη Συμμαχία

Το πρωί της Τετάρτης θα λάβει χώρα το Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για την ετοιμασία των εκλογών, με την εταιρεία Deloite να έχει ήδη στείλει την κατάσταση με τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Μετά από αναβολές, την Τετάρτη 17/10 θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για την ετοιμασία των εκλογών, που ενδέχεται να γίνουν εντός του Νοέμβρη.

Βάσει καταστατικού, τα ηλεκτρονικά μέλη, ήτοι αυτοί που έχουν δώσει για την εγγραφή
τους 20 ευρώ, δεν μπορούν να ψηφίσουν, κάτι που σημαίνει ότι εκλογικό δικαίωμα έχουν από τα 8.510 μέλη, τα 3.300 μέλη, κατά την Deloite. Όσον αφορά στην ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», το πλάνο είναι να γίνουν στις 11 Νοεμβρίου, εντούτοις υπάρχει και η πιθανότητα μίας μικρής παράτασης, ώστε να γραφτούν και νέα μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 70% των μελών που μπορούν να ψηφίσουν, βρίσκονται στην Αθήνα, ωστόσο θα στηθούν κάλπες και στην περιφέρεια, όπως επίσης στην Κύπρο, την Νέα Υόρκη αλλά και την Αυστραλία. Πέραν της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, θα ανακοινωθεί την Τετάρτη και το χρονικό περιθώριο, το οποίο θα έχουν τα μέλη για να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για το Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Στις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου είναι να διαδραματίσει ρόλο και στις τελικές επιλογές για το Δ.Σ. της ΠΑΕ η ψήφος των μελών της «Συμμαχίας». Επιπλέον αναμένεται να οριστεί και μία εκλογική επιτροπή, την οποία και θα αποτελούν οι Βερβεσός, Καμαράς, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Ενιαίου Φορέα και της ΠΑΛΕΦΙΠ, οι οποίοι θα μεριμνήσουν για τη εξεύρεση χώρων διεξαγωγής των εκλογών και τα σημεία που θα στηθούν οι κάλπες.
Keywords
Τυχαία Θέματα