«Έλεος» φωνάζει ο Βωβός! «Δεν εξαρτάται η Διπλή Ανάπλαση από το γήπεδο»

Απίστευτες βόμβες εξαπέλυσε ο Άρης Βωβός. Όπως σημείωσε με απόλυτη κυνικότητα, το ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει… εξαφανιστεί από το πλάνο!
«Ίσως σε 2-3 χρόνια ν’ αλλάξουν τα πράγματα και να μπορεί να χτίσει το γήπεδο. Όμως η Διπλή Ανάπλαση δεν μπορεί να εξαρτιέται από το γήπεδο! Έλεος πια», είπε ο Άρης Βωβός σε συνέντευξη που παραχώρησε, ξεχνώντας προφανώς πως η Διπλή Ανάπλαση υποτίθεται πως ξεκίνησε ακριβώς για αυτό
τον λόγο: για να αποκτήσει νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός!

Ακόμα χαρακτήρισε ως προπολεμικές τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου, αφήνοντας στην άκρη το γεγονός πως στο γήπεδο αυτό έχει γραφτεί ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού. Με φανερά ειρωνικό ύφος είπε:

«Ο Ερασιτέχνης έχει κάποιες προπολεμικές εγκαταστάσεις και θα του φτιάξουμε νέες. Τώρα κινδυνεύουν να τους πέσει κανένα ντουβάρι στο κεφάλι. Θα πάθει τίποτα κανένα παιδί και θα τρέχουν…».

Σχετικά με τον ρόλο του δημάρχου Γιώργου Καμίνη υπογράμμισε πως αυτός είναι που κρατάει το κλειδί, αλλά δεν μπορεί να τους ικανοποιεί όλους.

Πλέον, ξεκαθαρίζει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο από έναν εκ των τριών εμπλεκομένων πως το ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν προβλέπεται στο πλάνο και το σχέδιο κατεδάφισης της Λεωφόρου με αντάλλαγμα ένα... εμπορικό κέντρο για τον Βωβό και κουτσουρεμένες εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη, προχωράει κανονικά!

Με αγωνία περιμένουμε τα νιαουρίσματα της ΓΗΠΕΛ και του ΥΠΕΚΑ, τώρα που οι δικαιολογίες στερεύουν και διαλύονται η μία μετά την άλλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα zougla.gr:

-Θα θέλατε να μας ξεκαθαρίσετε τι έχει γίνει σχετικά την υπαγωγή της εταιρείας σας στο άρθρο 99, γιατί πολλοί μιλούν για… πτώχευση;

«Κάναμε μια αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, πριν από δύο εβδομάδες και πήραμε δικάσιμο για τις 30 Ιανουαρίου 2013. Ωστόσο επειδή μπορούσε να δημιουργηθεί νομικό θέμα και να έχουμε προσφυγές, ζητήσαμε η δικάσιμος να γίνει πιο νωρίς και ορίστηκε στις 28 Νοεμβρίου».

-Επειδή γράφτηκε ότι απορρίφθηκε η αίτηση και αυτό είναι προπομπός πτώχευσης της εταιρείας, τι έχει συμβεί;

«Είναι λανθασμένο αυτό που γράφτηκε. Όντως απορρίφθηκε η αίτηση για προσωρινή διαταγή για τους πιστωτές μας, αλλά δεν σημαίνει κάτι, ούτε είναι προπομπός. Σήμερα κάναμε νέα αίτηση προστασίας και περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες την απόφαση. Ούτως ή άλλως όλα θα κριθούν στις 28 Νοεμβρίου».

-Επειδή γράφτηκε ότι οι Τράπεζες, από τις οποίες πήρατε δάνεια, θα διεκδικήσουν το… οικόπεδο στον Βοτανικό και θ’ αλλάξουν τα δεδομένα της Διπλής Ανάπλασης, μπορείτε να μας πείτε τι συμβαίνει;

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς έχουμε πάρει δάνεια τα οποία είναι στον «αέρα» 5 χρόνια, λόγω της Διπλής Ανάπλασης. Κυριότεροι χρηματοδότες μας είναι η Alpha Bank και η Πειραιώς. Και οι δύο έχουν συμφωνήσει να μπούμε στο άρθρο 99. Μάλιστα στην αίτηση που καταθέσαμε σήμερα, είχαμε και την θετική εισήγηση της Alpha. Να ξέρετε ότι εάν ήθελαν να διεκδι
Keywords
Τυχαία Θέματα