Η Κύπρος, ο Κωνσταντίνου και η μεταβίβαση

Τη βοηθεία τους προσφέρουν οπαδοί του Παναθηναϊκού, επώνυμοι και μη, στην προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου... Oι εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή (6/7, 19:00) τα μέλη έχουν φτάσει στα 1462. Ανάμεσα σε αυτούς ο παλαίμαχος άσος Βασίλης Κωνσταντίνου, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Ο ένας εκ των τριών αντιπροέδρων του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε
τα γραφεία του Σωματείου μαζί με την οικογένειά τους και γράφτηκαν μέλη στη νέα προσπάθεια.

Το ποσό που μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί είναι 1.412.395 ευρώ

Παράλληλα, εκπρόσωποι τοπικού συνδέσμου στην Κύπρο επικοινώνησαν με ανθρώπους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και κατέθεσαν... για αρχή 1000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Kύπρος είναι πράσινη, το Παναθηναϊκό στοιχείο στη Μεγαλόνησο κυριαρχεί έναντι οτιδήποτε άλλου και οι φίλοι του τριφυλλιού δείχνουν ξανά τη δύναμή τους. Εκπρόσωποι τοπικού συνδέσμου επικοινώνησαν με τα γραφεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν (όπως και έκαναν) σε πρώτη φάση χίλια ευρώ, ενώ θα ακολουθήσουν και προσωπικές καταθέσεις και εγγραφές από τα μέλη των κλαμπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κύπρος θα δώσει ένα βροντερό παρόν στην προσπάθειά μας για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού».

Η κινητικότητα που παρατηρείται από όσους αγαπούν το Τριφύλλι, για τη σωτηρία του συλλόγου είναι εντυπωσιακή, δεδομένων των δύσκολων εποχών. Και όλα αυτά μάλιστα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Τζίγγερ στο Σωματείο (αναμένεται -αν δεν υπάρχουν νέες αναβολές- την ερχόμενη Τρίτη), γεγονός που είναι σίγουρο πως θα εκτινάξει τις εγγραφές.
Keywords
Τυχαία Θέματα