Και οι «φρουροί» τρώνε σφαλιάρες

Μερικές φορές η ανάγνωση «φρουρών» που θεωρούν τους εαυτούς τους «πράσινους», μας κάνει να αναρρωτιόμαστε αν έχουν πράγματι Παναθηναϊκά αισθήματα ή απλώς είναι φίλαθλοι του Ολυμπακού που προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν το αντίθετο αλλά δεν τους βγαίνει.

Την καλύτερη απάντηση - «σφαλιάρα» τη δέχτηκαν σήμερα (5/7) από την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Οι συγκεκριμένοι φρουροί στο ίδιο κείμενο που αποθέωναν το Σωματείο, έριχναν λάσπη (για χιλιοστή φορά) στο Νικόλα Πατέρα.

Αναρρωτήθηκαν με ποιον τρόπο ο πρώην πρόεδρος και νυν μέτοχος του Παναθηναϊκού
θα στηρίξει την πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου. Στάζοντας ειρωνία, με ύφος οπαδού του Ολυμπιακού, έγραφαν πως πλέον ακόμα και να πει ο Νικόλας Πατέρας πως θα βάλει χρήματα, αυτοί θα παραμένουν επιφυλακτικοί, γιατί... τον ξέρουν πια.

Θυμίζουμε τι ανακοίνωσε σήμερα η Παναθηναϊκή Συμμαχία για τον Νικόλα Πατέρα, χωρίς να χρειάζεται εμείς να γράψουμε κάτι περισσότερο:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Νίκο Πατέρα για την ηθική και οικονομική του στήριξη στο εγχείρημά της. Ο κ. Πατέρας έχει συμβάλλει μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ευρώ και είμαστε ευγνώμονες που συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα