Και οι Φύσσας - Βόκολος στη λίστα

O Παναθηναϊκός φέρεται πως έχει στην κορυφή της λίστας του τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ εξετάζει και τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού στο ενδεχόμενο ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα από τον Νίκο Νταμπίζα, οι διοικούντες την ΠΑΕ φέρεται πως άλλαξαν ρότα και πλέον προσανατολίζονται στην περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ομοίως, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και αναμένει να τον καλέσουν οι ιθύνοντες της ομάδας για να καταθέσουν την πρότασή τους και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» έχουν και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν ευοδοθεί η περίπτωση Λυμπερόπουλου. Αυτές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" ακούν στα ονόματα των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου. Kαι οι δύο πρώην παίχτες του Τριφυλλιού βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί τροχοπέδη για απασχόλησή τους στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreenZone