Και τι έγινε!

Για πρώτη φορά χωρίς τίτλο οι γυναικάρες του βόλλεϋ, που έχασαν 3-2 σετ από τον ΟΣΦΠ...
Να τα γράψουμε με το όνομά τους τα πράγματα; Ο ΟΣΦΠ κέρδισε γιατί ήταν καλύτερος. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν πιο παθιασμένες, είχαν ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις, τη στιγμή που στα δύσκολα τα χέρια των «πράσινων» έτρεμαν. Και τι έγινε, όμως;

Ναι, πονάει μία ήττα από τον ΟΣΦΠ,
όταν μάλιστα είναι η πρώτη φορά που σε «αιώνιο» ντέρμπι που δίνει τίτλο, χάνεται το παιχνίδι. Όμως η ήττα είναι πάντα στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθαι". Και ειδικά στον Παναθηναϊκό που είναι αν μη τι άλλο χορτασμένες από κούπες, μόνο έτσι πρέπει να το βλέπουν. Τι νόημα έχει, άλλωστε, να είναι πάντα ο ίδιος νικητής.

Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια ο Παναθηναϊκός μένει χωρίς τίτλο στο βόλλεϋ γυναικών. Η φετινή, όμως, χρονιά φαινόταν από τις αρχές προβληματική. Το Τριφύλλι θα επιστρέψει στον θρόνο του από του χρόνου. Αυτό είναι το σίγουρο!

Το δεύτερο και το τέταρτο σετ φανέρωσαν την αγωνιστική «φτώχεια» του φετινού Παναθηναϊκού. Η Νίεβα και η Χατζινοκολάου ήταν οι καλύτερες του Παναθηναϊκού. Η Κωνσταντίνου εκνευριστικά ασταθής, μία «καθάριζε» τους πόντους και μία έκανε λάθη ερασιτεχνικού επιπέδου.

Κλείνοντας, να σταθούμε στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Ο συνδυασμός σχολείων με οργανωμένους οπαδούς και των δύο ομάδων δημιούργησε ένα πολύ όμορφο κλίμα. Ωστόσο, τα συνθήματα των ερυθρολεύκων, τα εμετικά συνθήματα, είναι σίγουρο πως οι «πράσινες» τα έχουν αποθηκεύσει για τα καλά στη μνήμη τους και θα τα επαναφέρουν στο μυαλό τους την επόμενη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα