«Παγωμάρα» στο 93’ για την ομάδα νέων

To Greenzone ήταν στη Λεωφόρο και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν στην ισοπαλία-σοκ από τον Πανιώνιο...
Ισοπαλία – δώρο στον ΠΑΟΚ έκαναν οι «πράσινοι» νέοι, οι οποίοι ήρθαν 2-2 με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. «Βγάλαμε μόνοι τα μάτια μας» μας έλεγαν οι πιτσιρικάδες του Τριφυλλιού.

Κατήφεια, απογοήτευση, κλάματα. Κεφάλια σκυμένα και πρόσωπα προβληματισμένα. Όχι τόσο για το ατυχές αποτέλεσμα που έφερε τον ΠΑΟΚ σε απόσταση αναπνοής, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο
ήρθε. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Χάρη Μαυρία στο 27’. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ήταν χάρμα οφθαλμών και σίγουρα ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκε στην δεξιά πτέρυγα και κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια «έκλεβε» το χειροκρότημα της κερκίδας.

Στο 44’ ο Γιαννιτσάνης κέρδισε πέναλτι. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο όμως ημίχρονο είχε κυανέρυθρο χρώμα. Αν και οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν να αγωνίζονται με 10 παίχτες, κατάφεραν και ισοφάρισαν με δύο γκολ του Σταμάτη. Το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο 93’, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί παίζαμε και με παίχτη παραπάνω, όμως ισοφαριστήκαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά ακόμα είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα», δήλωσε στο Greenzone ο νεαρός Δώνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα