Οι πιθανές αποχωρήσεις

Κουίνσι, Φορναρόλι, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Σο, Μπουμσόνγκ και Μαρίνος φέρεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ειδική περίπτωση ο Φιγκερόα...
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών του, με τα ονόματα των Εμίρ Μπαϊράμι, Έρικ Φάλκενμπεργκ και Μάρκους Μπεργκ να είναι στην επικαιρότητα. Οι τρεις παίκτες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, για τις
τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων τους και το κλείσιμο των μεταγραφών τους στο Τριφύλλι.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν και στο κομμάτι των αποχωρήσεων από το ρόστερ.

Οι Κουίνσι Οβούσου, Μπρούνο Φορναρόλι και Σέμα Βελάσκες φημολογείται πως θα είναι οι πρώτοι που θα λύσουν τα συμβόλαιά τους. Οι εκπρόσωποί τους έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση του Τριφυλλιού ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, προτρέποντάς τους να φέρουν προτάσεις για τους παίκτες τους από ευρωπαϊκές ή ομάδες από Λατινική Αμερική και Ασία για τους ποδοσφαιριστές, με τον Παναθηναϊκό να μην αξιώνει οικονομικό αντάλλαγμα.

Πέραν των ανωτέρω, δημοσίευμα του "Goal" αναφέρει πως και οι Βίκτορ Βιτόλο και Χοσέ Τοτσέ είναι προς αποχώρηση. Στον ισπανό αμυντικό μέσο προτάθηκε μεγάλη μείωση στο συμβόλαιό του και οι πιθανότητες για θετική εξέλιξη είναι λίγες, ενώ ο επιθετικός του Τριφυλλιού δεν είναι στις πρώτες επιλογές για τη γραμμή κρούσης της ομάδας και δεδομένου ότι ενδιαφέρει ήδη συλλόγους της χώρας του είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.

Όσον αφορά τον Χαμπίμπ Σο, φέρεται πως ενημερώθηκε ο μάνατζέρ του ότι υπήρχαν αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα του Σενεγαλέζου κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς επίσης και ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιάννης Αναστασίου για τη συγκεκριμένη θέση. Για τον σκληροτράχηλο αμυντικό μέσο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ και στον Παναθηναϊκό περιμένουν μία πρόταση κοντά στις 200.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, παρότι εξέφρασε επιθυμία να παραμείνει, δε θα ανανεωθεί, κάτι που θα γίνει και με τον Στέργο Μαρίνο, αφού δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν στην ομάδα. Για τον παίκτη έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον η ΑΕΚ, την ώρα που στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Διαμαντή Χουχούμη. Ο Αντρέ Πίντο, παρότι θεωρείται φέρελπις, έχει ήδη κάποια πρόταση από ουκρενική ομάδα και στον Παναθηναϊκό δε θα έλεγαν όχι σε πιθανή παραχώρησή του.

Τέλος, αναφορικά με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ο αργεντινός στράικερ έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, όντας ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστεί πάλι σε υψηλό επίπεδο, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού, ομοίως, έχουν δεθεί με τον "matador", αφού στα παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε την κλάση του και σεβάστηκε τη φανέλα που φορά. Από την πλευρά της διοίκησης, θέλουν ο Αργεντινός να παραμείνει στην ομάδα ως δεύτερος επιθετικός, αφού προορίζουν για βασικό τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά του έχουν προτείνει μείωση αποδοχών, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.
Keywords
Τυχαία Θέματα