Το Καστελόριζο και το φιάσκο του Βοτανικού!

Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr γράφει για τον Παναθηναϊκό που ζει το δικό του Καστελόριζο...Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε από το Καστελόριζο την είσοδο της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ Βαγγέλης Σαμαράς ανακοίνωνε ότι η ΓΗΠΕΛ απέτυχε να βρει χρηματοδότη για την κατασκευή του γηπέδου.

Τρία χρόνια μετά ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει προοπτική κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό, εκτός και εάν το χαρίσουν στον Παναθηναϊκό, όπως συνέβη στον Ολυμπιακό!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται γύρω από το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης...

Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε περισσότερα από 6,7 εκατ. ευρώ για το... όνειρο, που έμεινε στα λόγια!
Ο Παναθηναϊκός είναι μπλεγμένος νομικά με τη Διπλή Ανάπλαση
Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του μια αγωγή στον Δήμο Αθηναίων, ύψους 26 εκατ. ευρώ, που δεν την ενεργοποιεί!Ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να έχει «ενεργή» τη σύμβαση με τον «Άκτωρα», με το επίσημο χρέος να ανέρχεται στις 800.000 ευρώ!Ο Παναθηναϊκός, προφανώς, εξακολουθεί να χρεώνεται τη φύλαξη του χώρου, αλλά και τον τεράστιο γερανό που έχει βγάλει… ρίζες στο οικόπεδο που ΘΑ γινόταν το γήπεδο!Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει τη Λεωφόρο, σε 4,5 χρόνια, όταν θα «ενεργοποιηθεί» και πάλι ο νόμος Μπιρμπίλη!Ο Παναθηναϊκός είναι εκτεθειμένος εξ’ αιτίας του νομοσχεδίου Μπιρμπίλη, για τον οποίο πανηγύριζε η ΓΗΠΕΛ!Ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να ζητήσει λογοδοσία από τη θυγατρική της ΠΑΕ, λες και υπάρχει «κάτι» που δεν πρέπει να βγει στη δημοσιότητα!
Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν με λεπτομέρειες, αλλά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα την δουν να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους σε λίγα χρόνια:

Όταν θα γκρεμίζεται η Λεωφόρος…Όταν θα ξεριζώνεται ο Ερασιτέχνης από την ιστορική του έδρα…Όταν η ΠΑΕ θα χάνει ένα γήπεδο στην καρδιά της Αθήνας, για ένα… οικόπεδο στον Βοτανικό, χωρίς να υπάρχει προοπτική κατασκευής γηπέδου!!!
Ο Παναθηναϊκός ζει το δικό του Καστελόριζο!

Πηγή: aioniapistos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα