Μόνο ο Φορέας στήριξε τον Ερασιτέχνη!

Μικρή η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια στον Ερασιτέχνη στο ντέρμπι με τον Ο.Σ.Φ.Π., εν αντιθέσει με τον Φορέα που διέθεσε 2.000 κουπόνια. Σκέψη για «καπέλο» στα εισιτήρια αγώνων ποδοσφαίρου για ενίσχυση του θεματοφύλακα του Παναθηναϊκού...

Καθόλου ικανοποιητική δεν υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού
στην κίνηση με τα κουπόνια που υπήρξε στο ντέρμπι προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία του Ερασιτέχνη. Θυμίζουμε πως μετά από συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο, υπήρξε η πρωτοβουλία να διατεθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κουπόνια που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ, χρήματα που θα πήγαιναν στα ταμεία της «Μάνας του λόχου».

Δυστυχώς, παρά την κινητοποίηση που υπήρξε και τη δημοσίευση της πρωτοβουλίας, ο μη οργανωμένος κόσμος δεν βοήθησε την κίνηση, μιας και διατέθηκαν μόλις 615 κουπόνια και η είσπραξη ήταν 1845 ευρώ.

Αντιθέτως, οι οργανωμένοι οπαδοί απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αγάπη τους προς τον Σύλλογο και προς τον Ερασιτέχνη, καθώς τα κουπόνια που διέθεσαν ήταν 2.000. Αριθμός ικανοποιητικός, αν ληφθεί υπόψη ότι πολλοί εξ αυτών έχουν αγοράσει και εισιτήρια διαρκείας για τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Θα πρέπει οι φίλαθλοι να συνειδητοποιήσουν πως Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλήματα. Και εφόσον κάποιος δίνει 30 ευρώ για το εισιτήριο του ντέρμπι, δε θα ήταν ιδιαίτερη επιβάρυνση τα 3 ευρώ έξτρα για τον Ερασιτέχνη. Βεβαίως, υπήρξαν φίλαθλοι που δε γνώριζαν για την πρωτοβουλία αυτή και μάλιστα ανέφεραν πως σε πολλά γκισέ οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που πουλούσαν τα εισιτήρια του ντέρμπι δεν ενημέρωσαν για να προωθήσουν τα κουπόνια βοήθειας προς τον Ερασιτέχνη.

Μελλοντικά, στον Ερασιτέχνη σκέφτονται και άλλες κινήσεις, σε συνεργασία με την ΠΑΕ. Υπάρχει η σκέψη ενίσχυσης μέσω του εισιτήριου ποδοσφαίρου, προκειμένου και τα έσοδα να είναι περισσότερα, δηλαδή να μπει «καπέλο» για τα περισσότερα ματς της τάξεως του 1 ευρώ, και για τα πιο εμπορικά 2.
Keywords
Τυχαία Θέματα