Κινδυνεύει να χάσει Σισοκό και Κουίνσι

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει για ένα μήνα τους Σισοκό και Κουίνσι, λόγω Κόπα Άφρικα...

Πέραν του περιορισμένου ρόστερ και των απουσιών λόγω τραυματισμών, ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να αντιμετωπίσει κι άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα στις αρχές του 2013.

Δεδομένου ότι τόσο η Ακτή Ελεφαντοστού, όσο και Γκάνα, πήραν το «εισιτήριο» για τα τελικά
της διοργάνωσης του Κόπα Άφρικα, είναι εξαιρετικά πιθανό να κληθούν οι δύο παίχτες του Τριφυλλιού από τους εκλέκτορες των εθνικών τους ομάδων, κάτι που σημαίνει πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δε θα έχει στη διάθεσή του τους δύο σημαντικότερους μεσοεπιθετικούς του, ίσως και για χρονικό διάστημα ενός μήνα!

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό ήταν στις δύο τελευταίες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του, Σαμπρί Λαμουσί, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το «παρών» και στα τελικά της διοργάνωσης, τον Ιανουάριο του 2013.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», παρότι ο γκανέζος εξτρέμ του Τριφυλλιού έχει καιρό να κληθεί από τον εκλέκτορα της χώρας του (τελευταία φορά η 29η Φεβρουαρίου), φέρεται να είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γκάνας, με τον τελευταίο να του δηλώνει πως, εάν γίνει βασικός στον Παναθηναϊκό και βελτιώσει την απόδοσή του, τότε θα βρεθεί ξανά στην αποστολή.

Στην περίπτωση που κληθούν και οι δύο παίχτες του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να μην αποδυναμωθεί περαιτέρω το ρόστερ της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα