Μαγκλάρα: «Να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας»

Η Αριστέα Μαγκλάρα εκθείασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο για τη στήριξή τους και σημείωσε πως το Τριφύλλι πρέπει να βγάλει την καλή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να πέσει όλο το βάρος μετά στο ντέρμπι με τον Αθηναϊκό...

Tα Σάββατα έχουν γίνει μαγικά για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού,
αφού είναι η ημέρα που αγωνίζεται κατεξοχήν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αύριο, στις 03/11, το Τριφύλλι αγωνίζεται εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου στον «Τάφο του Ινδού», στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1.
Ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, η Αριστέα Μαγκλάρα, μίλησε στο panathinaikos1908.gr για το αυριανό παιχνίδι, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και τον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, τον οποίο θεωρεί εγγύηση:

«Πάμε να παίξουμε έναν φαινομενικά εύκολο ματς κόντρα στην ομάδα του Βόλου, αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο.

Έτσι ώστε από την άλλη εβδομάδα να ρίξουμε όλο το βάρος πια μόνο στην προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Αθηναϊκό. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας, ο οποίος χωρίς καμία δόση υπερβολής είναι φοβερός από την αρχή της χρονιάς.

Εύχομαι πραγματικά να συνεχιστεί έτσι η χρονιά με τον κόσμο -θερμό υποστηρικτή- στο πλευρό μας και τον πρόεδρο πραγματικά εγγύηση να μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα