Μακάμπι για Σχορτσιανίτη

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να φέρει ξανά στο Ισραήλ τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, με τον Παναθηναϊκό να φημολογείται ότι δεν «καίγεται» να κρατήσει τον έλληνα σέντερ στις τάξεις του...
Μετά τη Γαλατάσαραϊ, στην οποία προτάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, έρχεται και η Μακάμπι Τελ Αβίβ για να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον έλληνα σέντερ του Παναθηναϊκού.

Η «ομάδα του λαού» θέλει να ενισχυθεί στη ρακέτα της και, σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, επιθυμεί
να φέρει ξανά τον Σχορτσιανίτη στο Τελ Αβίβ, όπου αγωνίστηκε για δύο σαιζόν με τη φανέλα της Μακάμπι (2010-12).

Στον Παναθηναϊκό δεν φαίνονται να «καίγονται» για παραμονή του έλληνα σέντερ. Παρότι η εκπεφρασμένη επιθυμία των «πράσινων» είναι να βασιστούν σε ελληνικό κορμό, ο Σχορτσιανίτης δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του ότι έχει θέση στο ρόστερ που ονειρεύονται οι άνθρωποί του, έτσι στο Τριφύλλι η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας.

Μετά τις μεταγραφές των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά, καθώς και την ανανέωση του Τζέιμς Γκιστ, σειρά θα πάρει η ανανέωση του Δημήτρη Διαμαντίδη, η μεταγραφή του Αντώνη Φώτση, η οποία θεωρείται κλεισμένη και θα ανακοινωθεί με τη λήξη του συμβολαίου του διεθνούς έλληνα πάουερ φόργουορντ με την Αρμάνι Τζινς (30/6), καθώς και η ανανέωση του Ραμέλ Κάρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα