Χωρίς διεθνείς και «κομμένους» η πρώτη

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού. Αύριο η πρώτη προπόνηση, χωρίς «κομμένους» και διεθνείς.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκινάει αύριο (Τετάρτη, 26/6) το πρωί. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του περιμένουν όσους παίκτες είναι διαθέσιμοι στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για να αρχίσει το χτίσιμο της φετινής ομάδας.

Οι παίκτες
θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, καρδιολογικό έλεγχο και εργομετρικά, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση.

Το «παρών» θα δώσει η μοναδική μέχρι στιγμής «πράσινη» μεταγραφή, ο Μπαϊράμι, ενώ από τους «παλιούς» παρόντες θα είναι οι Ζέκα, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Καρνέζης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ντίνας, Ρισβάνης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης.

Οι διεθνείς Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης θα απουσιάζουν. Το ίδιο ισχύει και για τους «κομμένους», δηλαδή για τους παίκτες που η ΠΑΕ επιθυμεί να απαλλαγεί από τα συμβόλαιά τους. Τους ζητήθηκε να βρεθούν στην Παιανία είτε στις 27 Ιουνίου είτε στις 12 Ιουλίου και επέλεξαν τη δεύτερη επιλογή. Αυτοί είναι οι Βιτόλο, Σο, Πίντο, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι, Τοτσέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα