Με το γήπεδο να κοχλάζει!

Στο πρώτο μετά Ομπράντοβιτς ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α., με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει καβάλα στο πρωτάθλημα από τη 2η κιόλας αγωνιστική...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
(18:45, ΝΕΤ) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων που θα κοχλάζει από 16.000 και πλέον οπαδούς του.

Τί κι αν το Τριφύλλι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του, τί κι αν οι ανέλπιστες αλλαγές του καλοκαιριού τάραξαν τους φιλάθλους του, γεγονός είναι πως τόσο η ομάδα, όσο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν γι΄αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός μετά από 15 ολόκληρα χρόνια έρχεται στο Ο.Α.Κ.Α. ως πρωταθλητής και ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει πως η προηγούμενη χρονιά ήταν μία φυσιολογική παρένθεση μετά από σερί σαιζόν πρωτοκαθεδρίας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανυπομονεί γι' αυτό το παιχνίδι, τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα, το γήπεδο θα «φλέγεται» από παλμό και φωνή και στο Τριφύλλι όλοι εύχονται να μην πέσει ούτε κέρμα και να φύγει η ομάδα νικήτρια, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για όλη τη χρονιά.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μμ από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ όσα απομείνουν (αν απομείνουν) τότε θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15:45 κι έπειτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα